Κακοποίηση 18χρονης Αλεξανδρούπολη: Μια 18χρονη που κατοικεί στην περιοχή Άβαντος της Αλεξανδρούπολης, μεταφέρθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 18 Δεκεμβρίου, στα επείγοντα περιστατικά του νοσοκομείου της πόλης με εμφανή τραύματα στον κορμό και στα χέρια της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evros24, η νεαρή μουσουλμάνα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από τον πατέρα της με το αυτοκίνητο του, καθώς σε αυτόν κατέφυγε η κοπέλα, μετά τον ξυλοδαρμό της από τον σύζυγό της, και τουλάχιστον άλλα δύο μέλη της οικογένειάς του.

Η 18χρονη δεν χρειάστηκε τελικά να νοσηλευθεί, αφού τα τραύματά της ήταν επιφανειακά, όμως υποβλήθηκε σε ακτινογραφίες κι όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Μέχρι κι αυτή τη στιγμή δεν έχει γίνει επισήμως σαφές αν πρόκειται για κακοποίηση, ωστόσο σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, αυτό εκμυστηρεύθηκε η νεαρή γυναίκα στον πατέρα της που την μετέφερε άμεσα στο νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται, ότι δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από την γυναικοκτονία, που συγκλόνισε την Αλεξανδρούπολη. Η 29χρονη Τζεβριέ Εδινερλί, μητέρα τριών παιδιών, έχασε τη ζωή της έπειτα από τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη από τον σύζυγό της.

Μάλιστα, ο Μεμετ Εντιρνελι, πατέρας της 29χρονης ανέφερε στην εκπομπή TLive για τον δράστη:

«Τέσσερα χρόνια είχα να δω την κόρη μου, δεν την άφηνε την κόρη μου να μας βλέπει. Εγώ δεν τον ήθελα για γαμπρό, γιατί έκανε χρήση ναρκωτικών».

Όπως επανέλαβε πολλές φορές, «μέχρι χθες έπαιζε θέατρο και έλεγε ότι έπεσε από την σκάλα. Την χτύπησε στις 10 η ώρα και την πήγε στο νοσοκομείο στις 4, αν την πήγαινε νωρίτερα ίσως να είχε σωθεί».

«Αν το έκανε αυτός, να τον κλείσουν μέσα, ζητάω Δικαιοσύνη», σημείωσε ο πατέρας της 29χρονης.

Αναφορικά με τα παιδιά της γυναίκας, ανέφερε πως «τα παιδιά τα έχουν πάρει κοινωνικοί λειτουργοί, μένουν προσωρινά στο νοσοκομείο και αναμένεται οι αστυνομικοί να πάρουν καταθέσεις και από τα παιδιά». (Διαβάστε περισσότερα)

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις