Σε μια άκρως στερεοτυπική δήλωση προχώρησε το πρωί της Τρίτης (18/1) η παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα της εκπομπής της, προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Εδω η Σταματίνα μας λέει ότι όποιος είναι όμορφος και πλούσιος δεν μπορεί να είναι βιαστής και συμπληρώνει ο Παπανώτας ότι είναι θύματα και ένα ΓΤΧΣ ΣΙΧΑΜΕΝΑ ΑΡΔΑΚΙΑ μου βγήκε αβίαστα 🤮🤬 pic.twitter.com/Iomnjwms1X

— Maria G. (@Maria_G3005) January 18, 2022

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε πως οι βιασμοί δεν θα έπρεπε να αφορούν “ωραία παιδιά” αφού αυτά “δεν έχουν ανάγκη να ναρκώσουν μια κοπέλα για να συνευρεθούν μαζί της” με αφορμή την υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη.

“Δύο τρία ωραία παιδιά που να σου πω και κάτι δεν θα είχαν ανάγκη κανονικά αν ισχύουν όλα αυτά, δεν τα προσυπογράφω γιατί περιμένουμε τη δικαστική και αστυνομική έρευνα… που δεν θα έπρεπε να έχουν ανάγκη να ναρκώσουν μια κοπέλα για να συνευρεθούν μαζί της. Συγγνώμη δηλαδή“, είπε.

Μάλιστα, από το πάνελ της εκπομπής ακούστηκε ότι “τα παιδιά αυτά είναι θύματα της εμπορευματοποίησης της κοινωνικής μας ζωής“.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι χρήστες του διαδικτύου καταδίκασαν τις δηλώσεις της παρουσιάστριας. Μάλιστα, παρά το γεγονός ότι η ίδια απολογήθηκε μέσω twitter, η κριτική προς το πρόσωπό της ήταν έντονη.

Η ίδια απάντησε από το λογαριασμό της στο Twitter:

Εξέφρασα την λύπη, την απογοήτευση και την απέχθεια μου που στην εποχή μας νέα παιδιά προσεγγίζουν έτσι σε μια κοπέλα. Έκλεισα την εκπομπή τονίζοντας ότι μοναδικό θύμα είναι η εικοσιτετράχρονη και πρέπει να σταθούμε όλοι στο πλευρό της. Αυτό κάνω και θα κάνω!

Τι έγραψαν οι χρήστες του twitter

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις