«Ο εντολέας μας όπως ήταν αναμενόμενο κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος. Ο ίδιος αρνείται την βασική κατηγορία της ανθρωποκτονίας και της απόπειρας ανθρωποκτονίας. Βρισκόταν στο περιστατικό αλλά δεν είχε καμία συμμετοχή στη συμπλοκή που επακολούθησε».

Αυτά είπε μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο Θεόδωρος Σιμόπουλος, δικηγόρος του 23χρονου Αλβανού, που στις 2.30 το μεσημέρι πέρασε την πόρτα της 7ης τακτικής ανακρίτριας, για να απολογηθεί.

Θυμίζουμε ότι ο 23χρονος είναι ο πρώτος άνθρωπος που συνελήφθη για τη δολοφονία του 19χρονου ‘Αλκη, στην Χαριλάου Θεσσαλονίκης.

Νωρίτερα, είχαν πάρει προθεσμία οι οκτώ συγκατηγορούμενοί του που συνελήφθησαν χθες, Κυριακή, σε εκτέλεση σχετικών ενταλμάτων. Ο 23χρονος διώκεται για ανθρωποκτονία από κοινού με δόλο, τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατά συρροή.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο δικηγόρος του 23χρονου διευκρίνισε ότι εκείνη την ημέρα, ο πελάτης τους κατέβηκε μεν από το αυτοκίνητο αλλά δε συμμετείχε στη συμπλοκή. «Κατέβηκε λίγο, χωρίς όμως να πλησιάσει στο σημείο της επίθεσης» είπε χαρακτηριστικά».

«Κάποιους από τους εμπλεκόμενους τους αναγνώρισε και τους κατονόμασε» είπε κλείνοντας τις δηλώσεις του ο δικηγόρος του 23χρονου.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις