Σύμφωνα με το MEGA και τα όσα αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αυτές οι online καταγραφές δεν έδειξαν το παραμικρό πρόβλημα με την καρδιά της μικρούλας, παρά μόνο δευτερόλεπτα πριν ξεψυχήσει.

Από το σύστημα παρακολούθησης διαπιστώθηκε ότι ο βηματοδότης του παιδιού ενεργοποιήθηκε δευτερόλεπτα πριν αυτό πεθάνει, επειδή το άτυχο κορίτσι παρουσίασε βραδυκαρδία. Oυσιαστικά τη στιγμή που σταματούσε η καρδιά της και πέθανε δηλαδή.

Οι γιατροί λένε ότι αυτή η βραδυκαρδία δε μπορεί να προκληθεί ξαφνικά από κάποιο παθολογικό αίτιο αλλά μόνο από εξωτερική παρέμβαση.

Μετά τις καταιγιστικές αυτές εξελίξεις, αυτό που αναμένουν τώρα οι αστυνομικοί είναι τις τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις, για να συμπληρώσουν το «παζλ» του μυστηρίου και να «φωτίσουν» τα ακριβή αίτια θανάτου τόσο της Τζωρτζίνας όσο και των άλλων δύο μικρών κοριτσιών της οικογένειας από την Πάτρα.

Στο μεταξύ, μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ξεκινήσουν και οι καταθέσεις, για τους θανάτους των τριών αδελφών. Αρχικά, αναμένεται να καταθέσουν 15 γιατροί και νοσηλευτές. Θα ακολουθήσουν οι 7 ιατροδικαστές.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις