Σε ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, προβλήθηκε ένα βίντεο ντοκουμέντο από τον άγριο καβγά δύο ανήλικων κοριτσιών στο κέντρο της Κηφισιάς.

Τα δύο νεαρά κορίτσια έπαιξαν άγριο ξύλο, με κλωτσιές και μπουνιές, τραβούσαν τα μαλλιά και έσπρωχνε η μία την άλλη.

Γύρω από τις δύο κοπέλες είχε μαζευτεί ένα πλήθος συνομιλίκων τους, το οποίο παρακολουθούσε, σαν να έβλεπε ταινία. Κατέγραφαν με τα κινητά τους τη σκηνή, αλλά κανένας τους δεν έκανε κάτι για να τις σταματήσει. Σε κάποια στιγμή κάποιο από τα παιδιά που παρακολουθούν τον ξυλοδαρμό φωνάζει «άσσος-δύο», σαν να μετρούσε πόσα χτυπήματα κατάφερνε η μία στην άλλη.

Το επεισόδιο στο κέντρο της Κηφισιάς έληξε με την επέμβαση της αστυνομίας.

Παιδιά που μίλησαν στην κάμερα του Star είπαν ότι το είδαν αλλά δεν επενέβησαν φοβούμενα ότι θα εμπλακούν και εκείνα στον ξυλοδαρμό, ενώ στο ρεπορτάζ μεταφέρθηκαν και οι ισχυρισμοί άλλων νεαρών που υποστήριξαν ότι φοβούνται να εμπλακούν σε τέτοια περιστατικά, να χωρίσουν δηλαδή δύο άτομα που τσακώνονται, γιατί μπορεί και οι ίδιοι στη συνέχεια να γίνουν στόχος. «Όποιος σταματήσει και εμπλακεί, μπορεί να του γυρίσει μπούμερανγκ, να τον στοχοποιήσουν και τον ίδιο», ακούγεται χαρακτηριστικά να λέει ένας νεαρός. Ανέφερε μάλιστα ότι το συγκεκριμένο περιστατικό δεν ήταν το μοναδικό. «Στοχοποιούν ένα άτομο, πάνε 4-5 άτομα, κοκκαλώνει και υπακούει.

Άλλο παιδί προσπαθώντας να εξηγήσει πώς δημιουργούνται τέτοια σκηνικά, ανέφερε ότι το κακό είναι ότι κανείς δεν ξεχνά και μπορεί ξαφνικά για κάτι που είχε συμβεί καιρό πριν να δεχθείς επίθεση.

Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρθηκε ότι πρόσφατα 16χρονος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στην Κηφισιά από παρέα που του ζήτησαν το καπέλο του και εκείνος δεν το έδωσε.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις