Σε περιπέτεια που θα μπορούσε να αποτελεί εν μέρει και σενάριο ταινίας εξελίχθηκε η πτήση Μπέρμιγχαμ-Αττάλεια, πριν από 4 μέρες σύμφωνα με το δημοσίευμα του Βρετανικού Τύπου.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τη Metro, το αεροσκάφος που ξεκίνησε από το Μπέρμιγχαμ στις 23 Αυγούστου, βρισκόταν στα 30.000 πόδια και λίγο αργότερα οι αεροσυνοδοί ενημερώθηκαν πως ο ένας εκ των πιλότων είχε λιποθυμήσει, με αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση που έγινε αντιληπτή ακόμα και τους επιβάτες. Αποτέλεσμα αυτού του γεγονότος ήταν η έκτακτη προσγείωση του στη Θεσσαλονίκη.

Ένας εκ των επιβατών μίλησε στην Birmingham Live λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Ενώ ήμασταν όλοι καθισμένοι, παρατηρήσαμε ότι κάτι συνέβαινε στο μπροστινό μέρος του αεροπλάνου. Νομίζαμε ότι κάποιος είχε τραυματιστεί στην τουαλέτα ενώ υπήρχαν οι αναταράξεις. Μας είπαν ότι θα προσγειωθούμε στην Ελλάδα λόγω έκτακτης ιατρικής ανάγκης»,

Έτσι, πάρθηκε η απόφαση το αεροπλάνο να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης και να μείνει για μία ώρα στον διάδρομο, μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο.

Εκπρόσωπος της Jet2 δήλωσε για το περιστατικό στο Birmingham Live: «Η πτήση LS1239 από το Μπέρμιγχαμ προς την Αττάλεια εξετράπη της πορείας προς το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης ως προληπτικό μέτρο την Τρίτη 23 Αυγούστου λόγω αδιαθεσίας ενός εκ των πιλότων. Ένα πλήρωμα μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη για να μπορέσουμε να μεταφέρουμε πελάτες στο δρόμο τους για την Αττάλεια το ίδιο βράδυ. Ενημερώσαμε τους επιβάτες μας το συντομότερο δυνατό και οι ομάδες μας εργάστηκαν εξαιρετικά σκληρά για να τους φροντίσουν όλους. Θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη από οποιονδήποτε επηρεάστηκε από αυτήν την απρόβλεπτη καθυστέρηση».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις