Ανακοίνωση εξέδωσε το Σωματείο Εργαζομένων στα ΕΑΣ Υμηττού, στην οποία καταδικάζουν την επίθεση μέσω δημοσιεύματος κατά του Αρχηγού Στόλου:

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Πρόσφατο δημοσίευμα φιλοκυβερνητικού μέσου ενημέρωσης καταφέρθηκε κατά του Αρχηγού Στόλου του Π.Ν., σε μια προσπάθεια απαξίωσής του και αποδίδοντας στον Αρχηγό κομματικό πρόσημο για τις επιχειρησιακές του αντιλήψεις.

Τέτοια δημοσιεύματα τα οποία απαξιώνουν θεσμούς των Ε.Δ., υπηρετούν με τον καλύτερο τρόπο τις επιδιώξεις εξωτερικών εχθρών και δυνάμεων που απειλούν και δημιουργούν νέα δεδομένα προκλήσεων σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο.

Το Σωματείο μας και οι εργαζόμενοι που εκπροσωπούμε, στηρίζουμε κάθε άντρα και γυναίκα των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων που περιφρουρεί από οποιαδήποτε θέση την εδαφική μας ακεραιότητα.

Γνωρίζουμε πολύ καλά τι σημαίνει απαξίωση αφού καθημερινά ζούμε το μαρασμό των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων, μιας εταιρίας που αντί να ενδυναμώνεται και να αναπτύσσεται προς όφελος της άμυνας της χώρας, χρεωκοπεί από την κυβερνητική πολιτική και την πολιτική της Διοίκησης που υπηρετεί τα σχέδια απαξίωσης».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις