Στα χέρια των ελληνικών Αρχών παραδόθηκε τα ξημερώματα της 1ης Νοεμβρίου ο βιαστής με το τατουάζ που είχε διαφύγει στην Αλβανία.

Ο 45χρονος είχε διαφύγει στην πατρίδα του, την Αλβανία, στις 27 Οκτωβρίου για να αποφύγει τη σύλληψη από τις ελληνικές Αρχές, αλλά η ελληνική Αστυνομία είχε κατορθώσει να τον ταυτοποιήσει και να πληροφορήσει σχετικά τις αλβανικές υπηρεσίες.

Οι αλβανικές αρχές εντόπισαν τον κατηγορούμενο, τον συνέλαβαν και τον παρέδωσαν στην ελληνική αντιπροσωπεία, στα ελληνοαλβανικά σύνορα.

Δείτε σχετικό βίντεο:

Καρέ καρέ η σύλληψή του

Βίντεο από τη σύλληψή του, όπου φαίνεται να τον κυνηγούν οι αστυνομικοί, ανήρτησε το Top Channel Albania στο Youtube. [Δείτε εδώ]

Η στιγμή που αποπειράθηκε να βιάσει την 24χρονη

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα (31/10) είδε το φως της δημοσιότητας βίντεο που καταγράφει τις κινήσεις του 45χρονου βιαστή, στο Παλαιό Φάληρο.

Όπως φαίνεται, ο δράστης φαίνεται να πλησιάζει το αυτοκίνητο της 24χρονης, της πρώτης γυναίκας που αποπειράθηκε να βιάσει.

Χωρίς να έχει προηγηθεί τίποτα, ο 45χρονος, αιφνιδιάζει την 24χρονη που έχει σταματήσει επί της οδού Αγίας Τριάδας στο Παλαιό Φάληρο. Ξαφνικά με το αριστερό του χέρι ανοίγει την πόρτα και κάθεται στο πίσω κάθισμα, ακριβώς στην πλάτη της οδηγού.

Πέρασαν 2 λεπτά μέχρι να καταφέρει να γλιτώσει η κοπέλα.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις