Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η «Δημοκρατική της Ρόδου», η συλληφθείσα καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της κατάκοιτης ηλικιωμένης στις Καλυθιές υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι τα προηγούμενα χρόνια σκότωσε άλλους τρεις ανθρώπους, ενώ αποπειράθηκε να πνίξει το παιδί της.

Η 45χρονη δράστις, δίνοντας αδιευκρίνιστες πληροφορίες είπε στους αστυνομικούς ότι το 2012 φρόντιζε μία γυναίκα που έπασχε από διαβήτη και της έδωσε σκοπίμως ζάχαρη και μέλι. Η ίδια πιθανολογεί ότι ο θάνατος της γυναίκας πρόλθε από αυτό, ενώ και το 2021, Παραδέχθηκε πως έδωσε σε έναν ηλικιωμένο που φρόντιζε μεγαλύτερη ποσότητα φαρμάκων από αυτή που λάμβανε κανινικά.

Στη συνέχεια ομολόγησε ότι αποπειράθηκε να σκοτώσει το παιδί της, πνίγοντάς το με μία ζώνη, χωρίς ωστόσο να το καταφέρνει.

Ψυχικό νόσημαΚαλυ

Το γεγονός της μαρτυρίας αυτής αντιμετωπίζεται από τους αξιωματικούς της Ασφάλειας Ρόδου με ιδιαίτερη προσοχή, καθώς η 45χρονη, πάσχει από ψυχικό νόσημα και μάλιστα είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν σε κρατικό ίδρυμα, προκειμένου να αντιμετωπίστεί η περίπτωσή της

Σε κάθε περίπτωση, ο αρμόδιος εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρόδου, στα χέρια του οποίου θα σταλεί αύριο το πρωί η δικογραφία, αναμένεται να αποφασίσει πως θα εξελιχθούν οι έρευνες αυτές, για να επιβεβαιωθεί αν η 45χρονη λέει αλήθεια για τα όσα φέρεται να έχει καταθέσει.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις