«Θα υπάρξουν κυρώσεις» υπογραμμίζει ο πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά (ΟΠΑΝ), Ιωσήφ Βουράκης, μιλώντας στο ethnos.gr για το περιστατικό που σημειώθηκε τη Δευτέρα στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, με αποτέλεσμα να προκληθεί ατύχημα και να τραυματιστούν ελαφρά κάποια παιδιά.

Δημοτικό Θέατρο Πειραιά: Κατέρρευσε μέρος της σκηνής – Τραυματίστηκαν μαθητές

Οι μαθητές του μουσικού σχολείου Πειραιά έζησαν στιγμές αγωνίας κατά τη διάρκεια πρόβας που έκαναν στο Δημοτικό Θέατρο, καθώς ο παραγωγός άλλαξε χωρίς καμία προειδοποίηση στηρίγματα της σκηνή, με αποτέλεσμα τμήμα της να πέσει.

«Η κεντρική σκηνή του θεάτρου έχει υποστεί κάποιες αλλαγές, καθώς αυτή την περίοδο παίζονται οι “Εύθυμες Κυράδες”. Έγινε κάποια παρέμβαση από τον παραγωγό, χωρίς να πάρει την άδεια από κανέναν. Έκλεισε μ’ ένα κομμάτι ξύλο το πάνω μέρος της πισίνας που βρίσκεται αριστερά της σκηνής. Τα παιδιά που έκαναν την πρόβα τους, πάτησαν πάνω εκεί, έφυγε το ξύλο και έγινε το ατύχημα. Και εγώ να το έβλεπα κλειστό, θα πάταγα. Τονίζω, όμως, πως δεν κατέρρευσε κάποιο κομμάτι της σκηνής, όπως διαβάζω» περιγράφει ο κ. Βουράκης.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις