Κιβωτός του Κόσμου: Μία ακόμη σοβαρή καταγγελία για την Κιβωτό του Κόσμου βλέπει το φως της δημοσιότητας, την ώρα που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για τα οικονομικά στοιχεία της ΜΚΟ και των μελών της.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, ένας ανήλικος από τη δομή του Βόλου κατήγγειλε ηγετικό στέλεχος της Κιβωτού για ασέλγεια.

Ο ανήλικος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κλήθηκε μυστικά να καταθέσει πριν από δύο ημέρες, καταγγέλλοντας στις αρμόδιες Αρχές στην Αθήνα, ότι ηγετικό στέλεχος της δομής, προέβη σε ασελγείς πράξεις εναντίον του.

Ο αρμόδιος εισαγγελέας θα ερευνήσει αν ισχύουν όσα καταγγέλλει ο ανήλικος. Για τη συγκεκριμένη καταγγελία έχει γίνει λόγος και από τον 19χρονο, από τον οποίο ξεκίνησε η υπόθεση. Μετά τις καταγγελίες του 19χρονου, αναζητήθηκε και εντοπίστηκε ο ανήλικος, με στελέχη της αστυνομίας να ταξιδεύουν από την Αθήνα στο Βόλο, κάτω από άκρα μυστικότητα για να πάρουν τον ανήλικο για κατάθεση.

Απομακρύνθηκαν από την Κιβωτό οι τρεις στενότεροι συνεργάτες του πατρός Αντωνίου

Οι αποκαλύψεις παιδιών οδήγησαν το νέο ΔΣ της δομής να απολύσει τους τρεις στενότερους συνεργάτες του μέχρι πρότινος επικεφαλής, ιερέα Αντώνιου Παπανικολάου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου για το OPEN, οι αποπεμφθέντες είναι:

  • Ο 35χρονος παιδαγωγός από την Πωγωνιανή, γνωστός ως «Πασχάλης», σε βάρος του οποίου υπάρχουν καταγγελίες πρώην και νυν τροφίμων για ξυλοδαρμούς αλλά και παρενοχλήσεις.
  • Η σύζυγός του, η οποία εργαζόταν επίσης στη δομή της Πωγωγιανής, ως υπεύθυνη των κοινωνικών λειτουργών, ενώ μετείχε και στο Δ.Σ. της «Κιβωτού του Κόσμου».
  • Ο 35χρονος από το Ιράκ, ο οποίος εκτελούσε χρέη γενικού διευθυντή της ΜΚΟ και έχει προκαλέσει αντιδράσεις για τον πολυτελή τρόπο ζωής του.
Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις