Κλειστά σχολεία αύριο Πέμπτη 9/2 θα έχει σε διάφορες περιοχές στη χώρα αλλά και στην Αττική λόγω της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα».

Τα χιόνια συνεχίζονται στην Αττική και η πρόσβαση στα σχολεία, όπως και οι μετακινήσεις είναι δύσκολες.

Στις περιοχές που θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία, το μάθημα θα γίνει με τηλεκπαίδευση μέσω Webex.

Όπως γίνεται κάθε μέρα, η Περιφέρεια Αττικής συνεδριάζει το μεσημέρι. Ο Περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης έπειτα από εισήγηση των δημάρχων βγάζει απόφαση για τα κλειστά σχολεία στην Αττική. Σημειώνεται, όμως, ότι η ώρα προσέλευσης στα σχολεία που θα λειτουργήσουν ανακοινώνεται κατά περίπτωση από κάθε Δήμο.

Πρέσπες

Με απόφαση του Δημάρχου Παναγιώτη Πασχαλίδη, την Πέμπτη 9/2/2023 τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Πρεσπών θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους δύο ώρες αργότερα.

Ο παιδικός σταθμός θα λειτουργήσει κανονικά.

Καμένα Βούρλα

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο Πέμπτη, 9/2/23 όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης , καθώς και οι Παιδικοί σταθμοί, με εντολή Δημάρχου, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και του παγετού. Τα μαθήματα θα γίνουν με τηλεκπαίδευση.

Εύβοια

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία σε όλη την Εύβοια και αύριο Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου, καθώς η επέλαση της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα» συνεχίζεται, φέρνοντας πολικές θερμοκρασίες και προκαλώντας προβλήματα στις μετακινήσεις.

Αναλυτικά δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε όλους τους δήμους της Εύβοιας αλλά και στη Σκύρο. Ο δήμος Καρύστου με ανακοινωσή του πριν από λίγο έκανε γνωστό πως όλες οι σχολικές μονάδες θα είναι κλειστές αύριο, το ίδιο αναμένεται και από τους υπόλοιπούς δήμους τις επόμενες ώρες.

Φθιώτιδα

Στυλίδα: Με ανακοίνωσή της η δημοτική αρχή της Στυλίδας κάνει γνωστό πως λόγω των καιρικών συνθηκών θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία και στην Δ.Ε της Στυλίδας.

Κλειστά θα μείνουν τα σχολεία και στον Άγιο Κωνσταντίνο.

Αχαΐα

Κλειστά τα σχολεία σε Ακράτα, Αιγείρα

Κρήτη

Ρέθυμνο: Κλειστά θα παραμείνουν και την Πέμπτη 09 Φεβρουαρίου 2023 τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Αμαρίου.

Η απόφαση αυτή λήφθηκε από τον Δήμαρχο Αμαρίου κ. Παντελή Μουρτζανό για την ασφάλεια της εκπαιδευτικής κοινότητας λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, των χαμηλών θερμοκρασιών και του παγετού που συνεχίζουν να επικρατούν στην περιοχή.

Μαγνησία

Αλμυρός: Σας ενημερώνουμε ότι με την απόφαση 28/2023 Δημάρχου Αλμυρού και ΑΔΑ: 9ΙΠΛΩΨ7-8ΤΓ, τα σχολεία του Δήμου θα παραμείνουν κλειστά και αύριο, Πέμπτη 9-2-2023, λόγω χιονόπτωσης.

Τήνος

Αναστολή λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Τήνου καθώς και των παιδικών σταθμών του Δήμου Τήνου για την Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2023, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και της επαγόμενης επικινδυνότητας στη μετακίνηση των μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικού προσωπικού.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις