Πέτρος Φιλιππίδης: Ο ηθοποιός καταδικάστηκε σε 8 χρόνια φυλάκιση για τις δύο απόπειρες βιασμού, αλλά τελικά θα παραμείνει ελεύθερος αφού το δικαστήριο χορήγησε αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση

Η πρόταση του εισαγγελέα ήταν 6 και 5 έτη, δηλαδή 11 χρόνια συνολικά τα οποία έγιναν 8, με τη διαδικασία της συγχώνευσης των ποινών, όπως προβλέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Η δικαστική απόφαση προκάλεσε έντονες αντιδράσεις σε πολλούς χρήστες του Twitter. Αρκετοί θυμήθηκαν την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος -παρά την ενοχή του- κυκλοφορεί κι εκείνος σήμερα ελεύθερος.

«Άλλο ένα τέρας κυκλοφορεί ελεύθερο με τις ευλογίες της ελληνικής δικαιοσύνης» έγραψε ένας χρήστης του Twitter και δεν ήταν ο μόνος. «Ελεύθερος με αναστολή ο #Φιλιππίδης. Πέσατε από τα σύννεφα; Ξανανεβείτε. Και καθίστε αναπαυτικά. Οι βιαστές σε αυτή τη χώρα κυκλοφορούν ελεύθεροι» έγραψε ένας άλλος.

«Αθώος για τον βιασμό..ενοχος για τις απόπειρες. Οποτε αφήστε τον ελεύθερο. Ειναι αυτό που λέμε…να σε μυρίσει θέλει μόνο δεν θα σε δαγκώσει» σημειώνει κάποιος άλλος.

Δείτε τις αναρτήσεις στο Twitter.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις