Γιώργος Αποστολέρης στο Action24:  Στην εκπομπή «Action Τώρα» μίλησε ο πρώην σταθμάρχης Βόλου.

Ο κ. Αποστολέρης αναφέρθηκε στα μοιραία λάθη που οδήγησαν στην τραγωδία στα Τέμπη.

«Δεν υπάρχει σύννομη κυκλοφορία με τον κανονισμό κινήσεως, είναι όλος ο σιδηρόδρομος στον αέρα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αποστολέρης.

«Είναι παράνομη η κυκλοφορία του σιδηρόδρομου, με παραλείψεις τουλάχιστον ποινικές. Αυτό που είπε πριν από λίγο ο κ. Μητσοτάκης, έπρεπε να το έχουν πει πολλοί πρωθυπουργοί πριν από αυτόν…. Δεν έχουν κάνει τίποτα».

«Από το 1983 μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει τίποτα. Δεν έγιναν μοιραία λάθη. Έγιναν εγκληματικές ενέργειες, οι οποίες δεν αφορούν μόνο τον σταθμάρχη της Λάρισας, που θα ζει τα επόμενα χρόνια έχοντας στο λαιμό τουλάχιστον 100 νεκρούς», συμπλήρωσε ο πρώην σταθμάρχης.

«Ήταν μια υπηρεσία που κυβερνάται από τους κακώς εννοούμενους συνδικαλιστές και τα κόμματα… Κάποιοι υπέγραψαν να μην  μπαίνουν από τον ΑΣΕΠ οι σταθμάρχες αλλά να μπαίνουν οι δικοί τους. Ψάξτε να τους βρείτε, αυτοί είναι οι δολοφόνοι», είπε σχετικά με τον διορισμό του σταθμάρχη της Λάρισας στη θέση αυτή.

Μάλιστα, ο κ. Αποστολέρης πρότεινε να κλείσουν αυτή τη στιγμή οι σιδηρόδρομοι και να παραδοθούν σε αξιόπιστους μάνατζερ της Ευρώπης ή της Αμερικής γιατί αυτός δεν είναι σιδηρόδρομος, είναι καρμανιόλα.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις