Το σταθμαρχείο Λάρισας επισκέφτηκε ο υφυπουργός Μεταφορών, Μιχάλης Παπαδόπουλος, το βράδυ της Δευτέρας, και έκανε λόγο για παραπληροφόρηση σχετικά με το «κέντρο τηλεδιοίκησης».

Από την πλευρά του, ο σταθμάρχης Λάρισας που βρισκόταν δίπλα του υποστήριξε στις τηλεοπτικές κάμερες ότι δεν υπήρχε σύστημα τηλεδιοίκησης και όλα λειτουργούσαν σε τοπικό επίπεδο.

Ο Μιχάλης Παπαδόπουλος, μεταξύ άλλων, ανέφερε στους δημοσιογράφους, στη Λάρισα, ότι «δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν ούτε εντός της Βουλής ούτε εκτός της Βουλής να παραπληροφορεί την ελληνική κοινωνία. Για αυτό είμαστε σήμερα εδώ, στο σταθμαρχείο Λάρισας, να δείξουμε ότι αυτός ο πίνακας, το τοπικό σύστημα τηλεδιοίκησης λειτουργεί και λειτουργούσε και τη νύχτα του μοιραίου δυστυχήματος. Δυστυχώς δεν χρησιμοποιήθηκε».

Καταπέλτης ήταν ο σταθμάρχης Λάρισας, ο οποίος πήρε τον λόγο και είπε μεταξύ άλλων: «Αυτήν τη στιγμή έχουμε μια χάραξη δρομολογίου από την είσοδο του σταθμού μέχρι την έξοδο. Δεν υπάρχει τηλεδιοίκηση. Υπάρχει ο τοπικός χειρισμός. Βλέπει 3,5 από την έξοδο του σταθμού και 1,5 με 2 από το νότιο τμήμα. Αν υπήρχε τηλεδιοίκηση θα έβλεπε μέχρι το Πλατύ. Βγήκε εντελώς εκτός λειτουργίας τον Ιούλιο του 2019. Από το 2019 μέχρι σήμερα, δεν υπάρχει τηλεδιοίκηση. Το τοπικό σύστημα τηλεδιοίκησης λειτουργεί».

Πηγή: Έθνος

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις