Η Πυροσβεστική κατάφερε να οριοθετήσει τη φωτιά στο Νεοχώρι Δομοκού, καθώς και άλλες τρεις εστίες πυρκαγιάς που ξέσπασαν στην περιοχή, το Σάββατο.

«Συναγερμός» σήμανε στην Πυροσβεστική το Σάββατο στη Φθιώτιδα, καθώς φωτιές εκδηλώθηκαν σε τέσσερα διαφορετικά σημεία.

Μια ακόμη φωτιά σε δασική έκταση κινητοποίησε τις πυροσβεστικές δυνάμεις στη Φθιώτιδα, το Σάββατο 1 Απριλίου.

Μοιάζει με πρωταπριλιάτικο ψέμα, αλλά προτού καλά καλά μπει η Άνοιξη οι πυροσβέστες τρέχουν συνεχώς για πυρκαγιές σε δύσβατες δασικές περιοχές.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, το μεσημέρι, γύρω στις 12:00, ειδοποιήθηκε το κέντρο της Πυροσβεστικής για πυρκαγιά στο Νεοχώρι Δομοκού. Η φωτιά κατακαίει δασική έκταση στη θέση «Λικότσα».

Κινητοποιήθηκαν 34 πυροσβέστες με τρεις ομάδες πεζοπόρων (ΕΜΟΔΕ και ΕΜΑΚ) και 7 οχήματα. Απογειώθηκαν από το αεροδρόμιο της Ελευσίνας δύο Canadair, προκειμένου να επιχειρήσουν στο σημείο.

Επιπλέον, στις 12:30 αναφέρθηκαν δύο ακόμη πυρκαγιές εν υπαίθρω, η μια στην περιοχή «Καραβίδια», στην οποία είχε ξεσπάσει φωτιά και την περασμέη Δευτερα (27/03) και η δεύτερη έξω από τον Μώλο.

Επιπλέον, στις 15:30 εκδηλώθηκε μια ακόμη φωτιά στην περιοχή του Δήμου Δομοκού και συγκεκριμένα, στο Πετρωτό. Πρόκειται για περιοχή που ανθρώπινο χέρι έχει κάψει ουκ ολίγες φορές στο κοντινό παρελθόν.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις