Η στιγμή του τρόμου: Νέο βίντεο από τη σύγκρουση λεωφορείων στη Βούλα - Πώς είναι οι 47 τραυματίες
Μεταξύ των τραυματιών είναι 6 παιδιά, ενώ μία γυναίκα νοσηλεύεται σε σοβαρότερη κατάσταση στο ΚΑΤ.
Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη σύγκρουση των δύο λεωφορείων, που σκόρπισε τον τρόμο το πρωί της Παρασκευής (4/7) στη Βούλα, με τα οχήματα να είναι γεμάτα παιδιά και νεαρά άτομα τα οποία πήγαιναν σε διάφορες παραλίες για μπάνιο.
Από το τροχαίο τραυματίστηκαν συνολικά 47 άτομα, με μία 38χρονη γυναίκα να βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση, έχοντας όμως διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή της. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, 6 παιδιά νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο «Παίδων», 2 άτομα στο «Γεννηματάς» εκ των οποίων η μία είναι η οδηγός του ενός λεωφορείου, 3 άτομα στο «Ασκληπιείο» και 2 άτομα στο ΚΑΤ εκ των οποίων η μία είναι η 38χρονη πολυτραυματίας. Η γυναίκα αυτή και άλλα δύο άτομα χρειάστηκε να υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση.

Η οδηγός του λεωφορείου φέρεται να νοσηλεύεται φρουρούμενη.
Στο νέο βίντεο ντοκουμέντο που μετέδωσε το MEGA φαίνεται η στιγμή που το ένα λεωφορείο προπορεύεται και το δεύτερο έρχεται και συγκρούεται από πίσω του.
Στο βίντεο αποτυπώνεται η σφοδρότητα της σύγκρουσης, με τα τζάμια να θρυμματίζονται και το πίσω όχημα να δίνει ώθηση στο μπροστινό. Πανικός επικράτησε μέσα στο μπροστινό όχημα, με πολλούς να τραυματίζονται, κάτι που αποτυπώνεται σε άλλο βίντεο ντοκουμέντο που τράβηξε επιβάτης τη στιγμή της σύγκρουσης.

Πώς έγινε το σοβαρό τροχαίο
Ήταν γύρω στις 11.30 το πρωί της Παρασκευής (4/7) όταν το λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο «Αργυρούπολη - Σαρωνίδα» μόλις έφευγε από στάση στο ύψος της Α’ Πλαζ Βούλας επί της Λεωφόρου Καραμανλή. Πίσω του βρισκόταν δεύτερο λεωφορείο το οποίο, κάτω από συνθήκες που μένει να διευκρινιστούν χτύπησε με δύναμη από πίσω του.

Η σύγκρουση ήταν ιδιαίτερα σφοδρή και σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ο κόσμος στο μπροστινό λεωφορείο έπεσε κάτω, ενώ τα τζάμια έσπασαν. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν δεκάδες άτομα, ευτυχώς όμως αποφεύχθησαν τα χειρότερα.
Εμφανώς σοκαρισμένος, ο οδηγός του πρώτου λεωφορείου μίλησε στον ΣΚΑΪ: «Ήμουν στη στάση, είχα μόλις ξεκινήσει. Ξεκίνησα και μετά άκουσα το μπαμ».
Ερωτηθείς αν το δεύτερο λεωφορείο είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, ο οδηγός του πρώτου λεωφορείου απάντησε: «Πού να ξέρω τι γινόταν πίσω, εγώ ήμουν εν κινήσει».
