Απίστευτο: Influencer κατήγγειλε τον σύζυγό της γιατί την ανάγκαζε να κάνει δουλειές του σπιτιού
Αγανακτισμένη από τον περιορισμό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η νεαρή εγκατέλειψε τον σύζυγό της και επέστρεψε στο πατρικό της.

Καταγγελία κατά του συζύγου της έκανε μια γνωστή influencer στην Ινδία, η οποία σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε στην αστυνομία, έχασε διαδικτυακούς της ακολούθους διότι αναγκάστηκε να... κάνει δουλειές στο σπίτι.
Συγκεκριμένα, οι απαιτήσεις του νοικοκυριού ήταν τέτοιες που δεν μπορούσε να ποστάρει υλικό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αποτέλεσμα τα βρεθεί αντιμέτωπη με... unfollow. Όπως ανέφερε, ο σύζυγός της Βιτζέντρα την παρότρυνε να περιορίσει τη δραστηριότητά της στο Instagram και να ασχοληθεί περισσότερο με τις δουλειές του σπιτιού, σύμφωνα με το News18.
Όταν η Νίσα άρχισε να ασχολείται με το σπίτι, η σελίδα της στο Instagram φέρεται να έχασε δύο ακολούθους, γεγονός που απέδωσε στον σύζυγό της. «Δεν προλάβαινα να φτιάξω reels», δήλωσε στους αστυνομικούς, σύμφωνα με δημοσίευμα της Independent.
«Οι ακόλουθοι μου μειώθηκαν επειδή ο σύζυγός μου με κράτησε απασχολημένη στο πλύσιμο των πιάτων και στον καθαρισμό του σπιτιού», παραπονέθηκε στις αρχές, μετέδωσε η εφημερίδα Deccan Herald.
Μάλιστα, μετά από έναν έντονο καβγά, η νεαρή κοπέλα εγκατέλειψε τη συζυγική της εστία και μετακόμισε στο πατρικό της στην πόλη Πιλχούα, όπου υπέβαλε και την επίμαχη καταγγελία στην αστυνομία.
Η Νίσα, κατάγεται από την περιοχή Χαπούρ στην πολιτεία Ουτάρ Πραντές, έχει έντονη παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και, όπως αναφέρεται, ανεβάζει μέχρι και δύο βίντεο την ημέρα.
Η αντιμήνυση και οι κατηγορίες εθισμού στα social
Ωστόσο, ο σύζυγός της κατέθεσε αντίθετη μήνυση, υποστηρίζοντας ότι ο εθισμός της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την έκανε να παραμελεί τις δουλειές του σπιτιού. Την κατηγόρησε επίσης ότι τον απείλησε πως θα τον αφήσει αν δεν της επέτρεπε να ανεβάζει reels.
«Όταν ο σύζυγος παρουσίασε τη δική του πλευρά, προσπαθήσαμε να μεσολαβήσουμε και το ζευγάρι έλαβε συμβουλευτική υποστήριξη», δήλωσε στην Independent η Αρούνα Ράι, υπεύθυνη του αστυνομικού τμήματος, προσθέτοντας ότι η γυναίκα έχει από τότε αποσύρει την καταγγελία της.
Ως αποτέλεσμα, ο Βιτζέντρα έχασε τη δουλειά του ενώ όπως δήλωσε κανείς δεν τον προσλαμβάνει λόγω δημοσιοποίησης του θέματος.