ΗΠΑ: Φρουροί της CIA άνοιξαν πυρ έξω από τα κεντρικά γραφεία - «Περιστατικό ασφαλείας» αναφέρεται
Το μη θανατηφόρο περιστατικό, διαδραματίστηκε λίγες ώρες μετά τον θάνατο δυο μελών του προσωπικού της ισραηλινής πρεσβείας στην Ουάσινγκτον.

Φρουροί στα κεντρικά γραφεία της CIA πυροβόλησαν ένα άτομο νωρίς το πρωί της Πέμπτης (22/5) σε ένα περιστατικό που η υπηρεσία χαρακτήρισε «ασφαλείας».
«Υπήρξε ένα περιστατικό ασφαλείας στο οποίο ανταποκρίθηκαν οι αρχές επιβολής του νόμου έξω από τα κεντρικά γραφεία της CIA», δήλωσε εκπρόσωπος της υπηρεσίας και πρόσθεσε πως «η κύρια πύλη είναι προς το παρόν κλειστή, οι εργαζόμενοι θα πρέπει να αναζητήσουν εναλλακτικές διαδρομές. Πρόσθετες λεπτομέρειες θα διατεθούν όπως απαιτείται» δήλωσε χαρακτηριστικά.
Η αστυνομία της κομητείας Fairfax, δήλωσε στο NBC, ότι ανταποκρίθηκαν γύρω στις 4 το πρωί σε έγκληση βοήθειας από τη CIA για τον έλεγχο της κυκλοφορίας μετά τους τελευταίους πυροβολισμούς.
Η μη θανατηφόρα ένοπλη επίθεση σε ιδιοκτησία της CIA στο Langley της Βιρτζίνια, σημειώθηκε λίγο ώρες αφότου αξιωματούχοι σημείωσαν πως δύο άτομα του προσωπικού της ισραηλινής πρεσβείας, ο Yaron Lischinsky και η Sarah Milgrim, πυροβολήθηκαν και σκοτώθηκαν έξω από το Εβραϊκό Μουσείο της πρωτεύουσας της Ουάσινγκτον.
Ωστόσο, προς το παρόν, δεν υπάρχουν στοιχεία ότι τα δύο περιστατικά συνδέονται.