Ιταλία: Ο δισεκατομμυριούχος πρέσβης του Τραμπ απέρριψε τη βίλα στη Ρώμη και μένει σε σούπερ γιοτ
Ο Tilman Fertitta αρνείται να ζήσει στην πολυτελή αμερικανική κατοικία στη Ρώμη και αντ' αυτού επέλεξε ένα χλιδάτο σκάφος για κατοικία.


Ο δισεκατομμυριούχος Tilman Fertitta, ο πρέσβης που τοποθέτησε ο Τραμπ στην Ιταλία, αρνείται να ζήσει στην Villa Taverna, την πολυτελή αμερικανική κατοικία στη Ρώμη και αντ' αυτού μένει στο σούπερ γιοτ μήκους 250 ποδιών που είναι αγκυροβολημένο 60 μίλια από την πρωτεύουσα.
Μάλιστα, πηγαίνει καθημερινά στο γραφείο του χρησιμοποιώντας ελικόπτερο, σύμφωνα με ιταλικά μέσα ενημέρωσης.
Σημειώνεται ότι η Villa Taverna, η πολυτελής ρωμαϊκή βίλα -η οποία στο πέρασμα των αιώνων έχει φιλοξενήσει από καρδινάλιους, αγίους της Καθολικής Εκκλησίας, ανθρώπους της αριστοκρατίας, μέχρι φοιτητές και στρατιώτες- από το 1933 έχει χρησιμεύσει ως κατοικία του πιο σημαντικού διπλωμάτη της πόλης.
Σύμφωνα με όσα φημολογούνται, κρίθηκε μη κατοικήσιμη από τον Τεξανό πολυεκατομμυριούχο, ο οποίος επιμένει ότι χρειάζεται μεγάλη ανακαίνιση. Έτσι, ο ίδιος φέρεται να έχει εγκατασταθεί στο Boardwalk, τη θαλαμηγό του μήκους 250 ποδιών που πλέει υπό τη σημαία των Νήσων Κέιμαν και είναι αγκυροβολημένη στο λιμάνι της Τσιβιταβέκια, περίπου 60 μίλια βόρεια της Ρώμης.
