Κάρπαθος: Κλειστός ο δρόμος προς Όλυμπο λόγω κατολισθήσεων από την κακοκαιρία
Συνεργείο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου βρίσκεται στο σημείο και πραγματοποιεί συνεχείς εργασίες για την απομάκρυνση των βράχων.
Διακοπή της κυκλοφορίας έχει σημειωθεί στην επαρχιακή οδό Σπόα-Όλυμπος στην Κάρπαθο, καθώς η έντονη βροχόπτωση προκάλεσε κατολισθήσεις και πτώσεις βράχων, καθιστώντας αδύνατη τη διέλευση των οχημάτων από και προς την Όλυμπο.
Σύμφωνα με ενημέρωση του Επαρχείου Καρπάθου και Ηρωικής Νήσου Κάσου, συνεργείο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου βρίσκεται στο σημείο και πραγματοποιεί συνεχείς εργασίες για την απομάκρυνση των βράχων και την αποκατάσταση της κυκλοφορίας.
Οι αρμόδιες αρχές καλούν τους οδηγούς να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και να επιδεικνύουν αυξημένη προσοχή, καθώς προβλέπονται έντονες βροχοπτώσεις και τις επόμενες ημέρες.