Καρρέρ: Ο Μίμης Πλέσσας έτρωγε μόνο τηγανητά αυγά και σοκολάτες μέχρι την τελευταία μέρα της ζωής του
Η σύζυγος του αξέχαστου μουσικοσυνθέτη εξήγησε μάλιστα ότι του άρεσε πολύ να μαγειρεύει ο ίδιος.

Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν την Λουκίλα Καρρέρ στην παρουσίαση του βιβλίου της Άντζελας Γκερέκου με τίτλο «Γεύσεις και μνήμες» και με αφορμή την θεματολογία του βιβλίου την ρώτησαν για τις διατροφικές συνήθειες και τα αγαπημένα φαγητά του αείμνηστου Μίμη Πλέσσα που έφυγε από την ζωή τον Οκτώβριο του 2024.
«Ο Μίμης ζητούσε να φάει οτιδήποτε δεν είχε κρέας. Άρα, δεν θα μπορούσα να του κάνω ούτε παστιτσάδα, ούτε σοφρίτο. Έτρωγε μόνο αυγά τηγανιτά και σοκολάτες. Εγώ δεν του γκρίνιαζα ποτέ, ο Μίμης έτρωγε πάντα αυτό που ήθελε. Ήθελε αυγά μάτια και σοκολάτες.
Δεν ήθελε ποτέ φρούτα, λαχανικά… Δεν έφαγε ποτέ κρέας και ψάρι. Μέχρι την τελευταία μέρα της ζωής του τρεφόταν με τα αυγά και καλά έκανε. Τελικά αποδείχθηκε ότι είναι πάρα πολύ σωστό να ακούμε τον οργανισμό μας» εξήγησε η σύζυγος του μουσικοσυνθέτη.
Μάλιστα η Λουκίλα Καρρέρ αποκάλυψε ακόμη ένα ταλέντο του... ότι και ο ίδιος μαγείρευε: Μαγείρευε αυγά με 15 διαφορετικούς τρόπους. Άλλοτε με ντομάτα, άλλοτε έβαζε μέσα κολοκύθια, φέτα… Έκανε τα αυγά με διαφορετικούς τρόπους. Βέβαια εγώ μετά έβρισκα μια κουζίνα ανάστατη, αλλά το ευχαριστιόταν τόσο πολύ και χαλάλι του».