Η Κατερίνα Στικούδη είναι γνωστή για το αψεγάδιαστο κορμί της και αυτό θέλησε να εκμεταλλευτεί εταιρεία που χρησιμοποίησε την φωτογραφία της, για να διαφημίσει παράνομα χάπια αδυνατίσματος, χωρίς εκείνη να γνωρίζει το παραμικρό!

Το εν λόγω σκεύασμα λέγεται Raspberry Ketone Max και διακινείται παράνομα μέσω του διαδικτύου, χωρίς έγκριση από τους αρμόδιους φορείς.

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κατάφερε να εντοπίσει τους υπευθύνους μετά από καταγγελίες καταναλωτών οι οποίοι ανέφεραν ότι όχι μόνο δεν αδυνάτισαν, αλλά αντιμετώπισαν και παρενέργειες.

Η εταιρεία έχει έδρα στο Δουβλίνο, ενώ ειδοποιήθηκε και ο ΕΟΦ για τις περαιτέρω ενέργειες που εμπίπτουν στην αρμοδιότητά του.

Μάλιστα, όπως διαπιστώθηκε, η εταιρεία χρησιμοποιούσε φωτογραφίες κι άλλων διάσημων, όπως της Φαίης Σκορδά και της Κατερίνας Καινούριου, χωρίς βέβαια αυτές να έχουν δώσει την έγκρισή τους.

Ανάλογη εμπειρία έχει ζήσει και η Άβα Γαλανοπούλου, φωτογραφίες της οποίας χρησιμοποίησε άλλη εταιρεία για να διαφημίσει επίσης φόρμουλα αδυνατίσματος.