Δεκατέσσερα χρόνια μετά τον πολιτικό τους γάμο, ο Ανδρέας και η Μαίρη Μπάρκουλη, θα παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο, αύριο Παρασκευή 19 Ιουνίου.

Ο Ανδρέας και η Μαίρη Μπάρκουλη παντρεύτηκαν το 2001, απέκτησαν έναν υπέροχο γιο και όλοι μαζί, πάντα ενωμένοι αντιμετωπίζουν τα βαριά προβλήματα υγείας του ηθοποιού.

Την Παρασκευή θα ανανεώσουν τους όρκους αγάπης τους ενώπιον της εκκλησίας.

Σε κοινή τους συνέντευξη και φωτογράφιση στο περιοδικό ΕΓΩ , εξήγησαν ότι ήθελαν πολλά χρόνια να κάνουν αυτόν τον γάμο, αλλά δεν τα κατάφεραν μέχρι τώρα λόγω των θεμάτων υγείας που προέκυπταν.

Το ζευγάρι, όμως, αναφέρθηκε και σε εκείνους που κατακρίνουν την απόφασή τους και λεν ότι προφανώς έχουν χρήματα και τα κρύβουν, και αυτό που θέλουν με αυτό τον γάμο είναι να συγκεντρώσουν δώρα.

Υπάρχουν φίλοι του παρελθόντος που δεν έχουν φύγει από δίπλα σας;
Α.Μ : «Φίλοι από τη δουλειά δεν υπάρχουν κοντά μου. Οι περισσότεροι έχουν πεθάνει. Κάποιοι άλλοι απομακρύνθηκαν. Έχουμε όμως δικούς μας ανθρώπους εκτός χώρου. Η φίλη μας η Δέσποινα για παράδειγμα που όταν άκουσε ότι θα παντρευτούμε στο σπίτι μας, μας παραχώρησε το «ViewHall» για να κάνουμε το πάρτι μας. Το χτένισμα,το νυφικό,το κουστούμι,οι βέρες είναι όλα χορηγία φίλων μας. Δεν είχαμε χρήματα να αγοράσουμε μόνοι μας τίποτα. Δεν είχαμε τη δυνατότητα για έναν τόσο χλιδάτο γάμο».
Μ.Μ: «Υπάρχει μια πολύ μεγάλη κυρία του ελληνικού θεάτρου-έχω ορκιστεί να μην πω ποτέ το όνομά της- η οποία είναι πάντα δίπλα μας, αθόρυβα».

Σας κακολόγησαν για αυτό;
Α.Μ: «Υπήρξαν πολλοί που μας κατηγόρησαν ότι έχουμε λεφτά και τα κρύβουμε και κάποιοι άλλοι που έλεγαν ότι το κάνουμε για να μαζέψουμε δώρα».

Η αλήθεια ποια είναι;
Μ.Μ: «Από ποιον να μαζέψουμε δώρα και για ποιο λόγο. Βγήκα στο Facebook και κάλεσα όλον τον κόσμο».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις