Ζώδια: Ζώδια: Ερωτικές προβλέψεις σήμερα Μεγάλη Πέμπτη 16 Απριλίου 2020

Κριός

Σήμερα μάλλον δε θα καταφέρετε να αποφύγετε τις συγκρούσεις. Θα υπάρξουν εσωτερικές συναισθηματικές εντάσεις, που ίσως να κάνουν κάπως αλλοπρόσαλλες τις αντιδράσεις σας, αντιφατικές θα είναι οι σκέψεις σας, δε θα λείψουν οι εμμονές. Απ’ τη μια θα φανείτε συζητήσιμοι, θα είστε σε θέση να εκφραστείτε με σαφήνεια, από την άλλη θα προσπαθήσετε να κρύψετε ενδόμυχες επιθυμίες ή αισθήματα.

Ταύρος

Δυσκολίες και συναισθηματικές αντιφάσεις θα σας φέρει η όψη της ημέρας. Εναλλαγές θα υπάρξουν στις τοποθετήσεις σας, είτε αυτές αφορούν αποφάσεις, είτε αισθήματα. Παρορμητικές θα είναι οι αντιδράσεις σας και ανυπόμονη η στάση σας, προσοχή να μην φέρετε δυσκολίες και προβλήματα στην επικοινωνία σας. Σήμερα θα κάνετε την προσπάθεια να εξηγήσετε και να δικαιολογήσετε, ωστόσο το αποτέλεσμα ίσως να μην είναι τόσο θετικό όσο θα θέλετε.

Δίδυμος

Σήμερα κάπως αλλοπρόσαλλη και μπερδεμένη θα είναι η στάση σας. Η συνομιλία που θα έχετε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, ίσως να μη φέρει λύσεις στις διαφωνίες σας. Τα συναισθήματα σας θα βρίσκονται σε σύγχυση, σας συμβουλεύω σήμερα να αποφύγετε τις τελεσίδικες αποφάσεις. Εσείς που διατηρείτε σταθερό δεσμό, προσπαθήστε να κρατήσετε συγκαταβατική στάση, τα παράπονα που θα εκφράσετε στο ταίρι σας καλό θα είναι να βασίζονται σε μια ρεαλιστική βάση.

Καρκίνος

Καρκίνοι, κάπως αρνητικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, θα προκαλέσετε συζητήσεις που όμως δε θα τερματίσουν τις κόντρες. Εσείς οι ερωτικά μόνοι κάντε το βήμα να προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Φλερτάρετε με τρόπο διακριτικό, δε θα υπάρξει περίπτωση να παρεξηγηθείτε ή να αφήσετε να εννοηθεί κάτι που δεν ισχύει.

Λέων

Σήμερα προσοχή στις πιέσεις που θα ασκήσετε, αν παραβιάσετε τα όρια δε θα καταλήξετε στο αποτέλεσμα που αναμένετε. Αντιδραστικές θα είναι η κινήσεις και οι κουβέντες σας, καλό θα είναι μέσα στη σχέση σας να μην δημιουργήσετε βαρύ κλίμα, αποφύγετε τις ρήξεις. Για εσάς τους ερωτικά μόνους, θα βρεθεί το πρόσωπο που θα τσακώσετε να σας γλυκοκοιτάζει μέσω διαδικτύου, ωστόσο το αν θα καταφέρει να σας πλησιάσει θα εξαρτηθεί από το ύφος και τη στάση σας.

Παρθένος

Παρθένοι, σήμερα δε θα καταφέρετε να κλείσετε εκκρεμότητες, εμπόδια και μικροδυσκολίες θα τρενάρουν τις καταστάσεις. Ένα συμβάν θα σας μπερδέψει, θα σας δημιουργήσει συναισθηματικό μπλοκάρισμα, ενδέχεται οι πράξεις σας να πέσουν σε αντιθέσεις. Ίσως να μη νιώσετε την ανάγκη να ανοίξετε την καρδιά σας, θα κρατήσετε μυστικές κάποιες σκέψεις σας, οχυρωμένα θα είναι τα αισθήματά σας. Για σήμερα τουλάχιστον αποφύγετε το άγχος και τις σπασμωδικές κινήσεις.

Ζυγός

Ζυγοί, σήμερα ίσως να μπερδέψει λίγο τον ψυχικό σας κόσμο και να νιώστε εγκλωβισμένοι μέσα στα ίδια σας τα αισθήματα. Εσείς που είστε σε σταθερό ερωτικό δεσμό, μάλλον δε θα λείψουν από την πλευρά σας τα ξεσπάσματα. Ένα τυχαίο συμβάν θα σας δώσει την ευκαιρία να συζητήσετε για κάποιες αρνητικές καταστάσεις μέσα στη σχέση σας, σήμερα θα προκύψει αναλυτική συζήτηση, ωστόσο η κατάληξη δε θα είναι ικανή να ηρεμήσει τα πνεύματα.

Σκορπιός

Σκορπιοί, σήμερα δε θα συγχωρεθούν τα λάθη, προσοχή στο επίμονο πείσμα και στις αντιδραστικές εμμονές. Δυσκολίες θα υπάρξουν στην επικοινωνία με το ταίρι σας, θα σας δώσω τη συμβουλή να μη βάλετε σε κίνδυνο την μεταξύ σας ισορροπία. Παλιά θέματα θα βγουν στο προσκήνιο, θα προκύψουν ξαφνικές συζητήσεις που καλό θα είναι να μη σας βρουν απροετοίμαστους. Εσείς που επιθυμείτε επανασύνδεση, προσπαθήστε να αποφύγετε τον πιεστικό τρόπο διεκδίκησης.

Τοξότης

Τοξότες, ναι μεν θα είστε ανοιχτοί σε συζητήσεις, ωστόσο με την όψη της ημέρας ενδεχομένως να μην είστε συμβιβαστικοί. Σήμερα δεν αποκλείεται να φανείτε κάπως εγωιστές ως προς το ερωτικό σας ταίρι, γι’ αυτό και ενδεχομένως να δημιουργηθούν εντάσεις ή να ειπωθούν αρνητικές κουβέντες. Σας δίνω τη συμβουλή να μην επιλέξετε πράξεις επιμονής, αν θέλετε να βρείτε την άκρη του νήματος κρατήστε στάση διαλλακτική.

Αιγόκερος

Αιγόκεροι, η σημερινή όψη θα σας δημιουργήσει συναισθήματα κτητικότητας, ενδέχεται να εμφανιστείτε κάπως επίμονοι ίσως και καταπιεστικοί. Μην κάνετε το λάθος και πέσετε σε πράξεις υπεροχής ή ακραίου εγωισμού, γιατί θα δημιουργηθούν εντάσεις που θα χαλάσουν τη ψυχολογία σας. Σας δίνω τη συμβουλή να μην απορρίψετε το καινούργιο πρόσωπο που θα καταφέρει τελικά να σας πλησιάσει. Κρατήστε δεκτική στάση θα σας βγει σε καλό, θα σας φέρει άνοιγμα για μελλοντικές εξελίξεις.

Υδροχόος

Υδροχόοι, οι καταστάσεις γύρω από τα ερωτικά σας θέματα μάλλον δε θα είναι ευνοϊκές, προβλήματα θα κάνουν την εμφάνιση τους. Ίσως να μη λείψουν οι συγκρούσεις, θα υπάρξουν διαφωνίες που καλό θα είναι να μην τις χειριστείτε με ανεξέλεγκτο πείσμα. Προσπαθήστε να κατανοήσετε αυτά που θα σας εκφράσει το ταίρι σας, εσείς από την πλευρά σας καλό θα είναι να φανείτε ξεκάθαροι ως προς τις επιθυμίες και τις βλέψεις σας.

Ιχθύς

Ιχθείς, η σημερινή μέρα θα βγάλει στην επιφάνεια την αδιάλλακτη πλευρά του χαρακτήρα σας. Με το ταίρι σας στις διαφόρων ειδών συζητήσεις σας προσοχή στην επιλογή των λέξεων που θα χρησιμοποιήσετε, καλό θα είναι να μη φανείτε εριστικοί. Ο συναισθηματικός σας κόσμος θα βρίσκεται σε ένταση και αναστάτωση, ίσως να προκύψουν εσωτερικοί διχασμοί. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα κάνει το τολμηρό βήμα να σας πλησιάσει, προσπαθήστε να βγάλετε τη θερμή πλευρά του χαρακτήρα σας.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις