Αίσθηση προκάλεσαν όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας κατά την επιστροφή του στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΪ, έπειτα από τη διακοπή της εκπομπής του, λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά του κορονοϊού. Στην έναρξη της εκπομπής, λοιπόν, ο παρουσιαστής ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους και ανέφερε:

«Μου φαίνεται ότι ξεκινάει η τηλεοπτική σεζόν σήμερα, γιατί έχω να βγω αρκετό καιρό στον τηλεοπτικό αέρα. Είπαμε σήμερα να μπούμε σε μια κανονικότητα και να επιστρέψουν οι εκπομπές που είχαν κοπεί για ένα μήνα λόγω της καραντίνας και όλων των μέτρων για τον κορονοϊό. Άρα, βγαίνουμε σιγά σιγά σήμερα με λίγο διαφοροποιημένη θεματολογία και θα είμαστε λίγοι λίγοι εδώ μέχρι να χαλαρώσουν τα μέτρα».

Στη συνέχεια της εκπομπής και με αφορμή τα γενέθλια του μεγάλου του γιου, Γιάννη, ο Γιώργος Λιάγκας βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει για τα παιδιά του και πώς πέρασε την καραντίνα. «Στα παιδιά ήταν δύσκολα τις 15 ημέρες που ήταν σε καραντίνα με τη μαμά τους γιατί η Φαίη ως γνωστό το πέρασε… τώρα εγώ αμφιβάλλω αν το πέρασε γιατί δεν είχε ούτε ένα σύμπτωμα ποτέ, αλλά οκ» είπε ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ, ασφαλώς με χιουμοριστική διάθεση.

Υπενθυμίζεται ότι η Φαίη Σκορδά είχε αποκαλύψει στις 4 Μαρτίου, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πως βρέθηκε θετική στον κορονοϊό. Με μια ανάρτησή της και λόγια που έδιναν ελπίδα, αποφάσισε να το ανακοινώσει δημόσια.

Δείτε την ανάρτηση της:

Αγαπημένοι μου, πριν από λίγη ώρα ενημερώθηκα ότι είμαι θετική στον κορονοϊό.

Μετά από πληροφορίες ότι άτομα από το περιβάλλον μου είχαν έρθει σε επαφή με ασθενείς,αποφάσισα,να κάνω την εξέταση τόσο εγώ, όσο και τα παιδιά μου.Τα παιδιά είναι αρνητικά, αλλά εγώ είμαι θετική. Οφείλω να το μοιραστώ δημόσια, όπως πρέπει να κάνουμε όλοι.

Προς το παρόν είμαι εντελώς ασυμπτωματική. Παραμένω στο σπίτι, υπακούοντας στις οδηγίες των ειδικών.

Εύχομαι περαστικά στους νοσούντες και υγεία για όλους !

Με πίστη και αισιοδοξία θα το ξεπεράσουμε και αυτό.