Ζώδια: Όπως και η προηγούμενη Νέα Σελήνη στον Κριό που ήτανε άμεσα συνδεδεμένη με την Νέα Σελήνη στον Ζυγό, έτσι και αυτή είναι άμεσα συνδεδεμένη με την Νέα Σελήνη του Ιανουαρίου που πραγματοποιήθηκε στο ζώδιο του Υδροχόου. Η Νέα Σελήνη του Απριλίου πραγματοποιείται στην 3ο24’ του Ταύρου, επηρεάζει κυρίως του εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ο Ωροσκόπος της Νέας Σελήνης για την Αθήνα είναι στη 2ο 52’ του Παρορμητικού Κριού, ενός ζωδίου που είναι άμεσα συνδεδεμένο με τα νέα ξεκινήματα την ορμή, και την ανεξαρτησία.

Ας δούμε όμως, με ποιο τρόπο θα γίνουν αυτά τα νέα ξεκινήματα.

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με την Σελήνη πραγματοποιούνται στο 1ο οίκο του Ωροσκοπίου, θα μας βάλει στην διαδικασία να βρούμε τον τρόπο δράσης μας, και αυτό γιατί από την μια πλευρά η σύνοδος της Νέας Σελήνης με τον Ουρανό ενισχύει την επιθυμία μας να βγούμε έξω και να νιώσουμε ανεξάρτητοι, ενώ από την άλλη πλευρά η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Κρόνο απαιτεί από εμάς οργάνωση, πειθαρχία, υπεύθυνη στάση απέναντι στο κοινωνικό σύνολο, και όλο αυτό μπορεί για λίγο ακόμα να μας περιορίζει.

Με άλλα λόγια, η ελευθερία κινήσεων που τόσο πολύ επιθυμούμε θα γίνει με πιο αργά βήματα ή με αρκετούς τουλάχιστον στην αρχή περιορισμούς.

Επίσης η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Νέα Σελήνη με το Μεσουράνημα, υπόσχεται ότι θα έχουμε σημαντική στήριξη σε ότι αφορά τα επαγγελματικά μας βήματα .

Αυτή όμως στην αρχή μπορεί να μην την δούμε καθαρά, εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα η οποία μπορεί να μας κάνει επιφυλακτικούς ή να βρεθούμε κάτω από την επιρροή όχι και τόσο αισιόδοξων σκέψεων, οι οποίες μπορεί να μεγεθυνθούν ή να διαστρεβλώσουν ακόμα περισσότερο την εικόνα μέσα μας, εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα.

Σημαντική νότα αισιοδοξίας αυτής της κατάστασης αποτελεί η όψη τριγώνου που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Άρη η οποία μας βοηθά να διατηρήσουμε την ορμή και το πάθος στη ζωή μας , και η οποία είναι παράλληλα αρκετά βοηθητική για τις οικονομικές μας υποθέσεις.

Ενώ η όψη εξάγωνου που σχηματίζει ο Κρόνος με τον Ωροσκόπο, δείχνει ότι στο τέλος θα επικρατήσει η σοβαρότητα και όλοι θα κινηθούμε ακολουθώντας το μέτρο και την κοινή λογική.

Σε ότι αφορά το μείζων θέμα που απασχολεί αυτή τη στιγμή όλη την ανθρωπότητα, η όψη συνόδου του Ερμή με την Έριδα, υπόσχεται ότι θα μας φέρει αισιόδοξα μηνύματα, τα οποία θα προέρχονται από απλές αλλά ιδιαίτερα ελπιδοφόρες προσπάθειες του επιστημονικού χώρου.

Αστρικά, η Νέα Σελήνη του Απριλίου πραγματοποιείται στην 9ο 16’ του Παρορμητικού Κριού και θα βοηθήσει να προχωρήσουν σε νέα ξεκινήματα με σοβαρότητα τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) ή όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή την μοίρα, ενώ ο Ωροσκόπος της Αστρικής Νέας Σελήνης είναι στην 8ο 43’ των Ιχθύων, μας λέει ότι θα κινηθούμε ακολουθώντας τα οράματα μας.

Το μήνυμα αυτής της Νέας Σελήνης είναι:

‘Oτι, δεν πρέπει να φοβηθούμε τα νέα ξεκινήματα αρκεί αυτά να γίνουν με προσεχτικά βήματα και έχοντας στο μυαλό μας ότι εκτός από το δικό μας όφελος θα πρέπει να έχουμε στο νου μας και το κοινωνικό καλό. Επίσης, για όσους έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι ότι η φετινή γενέθλια χρονιά τους θα έχει και αρκετές ανατροπές.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη του Απριλίου τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Θετικά μηνύματα για τα οικονομικά σας, θα φέρει αυτή η Νέα Σελήνη σε εσάς τους Κριούς. Με μία προϋπόθεση, ότι θα δείξετε την ανάλογη σοβαρότητα. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα έχετε ευχάριστες συζητήσεις αλλά και φλερτ με άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Πολύ ιδιαίτερη είναι για εσάς τους Ταύρους η φετινή Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας. Αφού ανάγκη σας να ακολουθήσετε τα θέλω σας αλλά και για να κάνετε την επανάσταση σας θα συγκρουστεί πολύ έντονα με τα κοινωνικά πρέπει, ενώ για τους Ταύρους που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, το μόνο σίγουρο στην φετινή γενέθλια χρονιά τους θα είναι η αλλαγή και η ανατροπή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Νέες και ιδιαίτερα ανατρεπτικές ιδέες αλλά και αρκετό άγχος και ανασφάλεια για το τι θα γίνει παρακάτω, θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι. Δεν πρέπει όμως να φοβάστε γιατί η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο σας θα σας βοηθήσει να γίνουν τα πράγματα όπως ακριβώς τα επιθυμείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νέες και εντελώς ξαφνικές προτάσεις συνεργασίας μέσα από το φιλικό ή κοινωνικό σας κύκλο θα έχετε το επόμενο χρονικό διάστημα εσείς οι Καρκίνοι. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι τις δείτε με σοβαρότητα και να αφήσετε πίσω σας την γνωστή σας αναβλητικότητα, γιατί θα σας βοηθήσουν και πάλι να ξεχωρίσετε.

ΛΕΩΝ

Ξαφνικές αλλαγές στα επαγγελματικά σας σχέδια θα φέρει η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου σε εσάς τους Λέοντες. Οι αλλαγές αυτές σίγουρα είναι για καλό σας, έστω και αν στην αρχή θα έχουν πολύ έντονα τα στοιχεία της ευθύνης και του περιορισμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ιδιαίτερα θετική θα είναι για εσάς τους Παρθένους η Νέα Σελήνη του Απριλίου που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, και αυτό γιατί θα σας δώσει την ώθηση που χρειάζεστε για να κυνηγήσετε τα πιο παράτολμα και ανατρεπτικά προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια.

ΖΥΓΟΣ

Απρόσμενες λύσεις και βοήθειες στις οικονομικές σας υποθέσεις θα σας βοηθήσει να βρείτε η Νέα Σελήνη του μήνα εσάς τους Ζυγούς. Γι’ αυτό μην αφήσετε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιασθούν ανεκμετάλλευτες και θα βγείτε κερδισμένοι, αρκεί να τηρήσετε μια και μόνο προϋπόθεση, η οποία δεν είναι άλλη από το να είστε συνεπείς υποχρεώσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σημαντικές αποφάσεις για τις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις, θα πάρετε κάτω από την επιρροή της Νέας Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας , στο ζώδιο του Ταύρου, εσείς οι Σκορπιοί. Αυτό σημαίνει ότι αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να λήξετε ξαφνικά μια σχέση ή μια συνεργασία την οποία διατηρούσατε από συνήθεια, ενώ άλλοι είναι πιθανό να προχωρήσουν σε μια ανατρεπτική νέα σχέση ή συνεργασία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ξαφνικές αλλαγές στην ρουτίνα της καθημερινότητας σας θα έχετε εσείς οι Τοξότες, αυτό μπορεί να έχει σχέση είτε με αλλαγές που μπορεί να γίνουν εντελώς ξαφνικά στην δουλειά σας, αναγκάζοντας σας να προσαρμοστείτε σε νέα δεδομένα, είτε σε προσωπικές αποφάσεις που έχουν σχέση με την διατροφή και την φυσική σας κατάσταση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δημιουργικοί και χαρούμενοι αισθάνεστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι, και η χαρά σας θα είναι ακόμα μεγαλύτερη, αφού, η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, θα φέρει είτε μια δημιουργική ιδέα την οποία μπορείτε σύντομα να εξελίξετε, είτε ένα απρόσμενο έρωτα μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τα θέματα του σπιτιού σας ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι.Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου σε ορισμένους από εσάς θα φέρει ξαφνικές αλλαγές στις οικογενειακές τους υποθέσεις, ενώ σε άλλους θα τους δώσει την δυνατότητα να επεκτείνουν την δουλειά τους μέσα από το σπίτι.

ΙΧΘΥΕΣ

Η καθημερινή σας ζωή το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει αλλάξει ριζικά. Η Νέα Σελήνη του Απριλίου θα αλλάξει για άλλη μια φορά τους ρυθμούς της ζωής σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, οι ιδέες σας θα βοηθήσουν τους φίλους σας να βρουν λύσεις στα ζητήματα που τους απασχολούν.

πηγή: oroskopos.tv

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις