Κορονοϊός «Μένουμε σπίτι»: Τώρα που τελείωσε το Πάσχα σίγουρα στα περισσότερα σπίτια έχουν μείνει πασχαλινά κουλουράκια που μακάρι να μη τα έχουμε φάει όλα.

Μια πολύ καλή λύση για να μην πετάξουμε τα πασχαλινά κουλούρια που μας περίσσεψαν, είναι να τα ανακυκλώσουμε σ’ ένα πολύ εύκολο και πεντανόστιμο, σοκολατένιο γλυκό.

Η Εύα Παρακεντάκη έδωσε μια πολύ εύκολη συνταγή για κορμό με πασχαλινά κουλούρια και γκανάζ σοκολάτας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις