Ζώδια: Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η επιρροή της όψης ισχύει για 5ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Ιδιαίτερα ευρηματικούς και παράλληλα πρακτικούς τρόπους θα βρείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί για να ξεπεράσετε τα προβλήματα που υπήρχαν ώστε να δώσετε ανάσα στο πορτοφόλι σας, και να προστατεύσετε τα κεκτημένα σας. Το μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι να μην παρασυρθείτε σε άσκοπα έξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ

Το μυαλό σας αυτές τις ημέρες δουλεύει σε πυρετώδεις ρυθμούς. Μαζί με την επιθυμία σας να κάνετε πράξη τις  έξυπνες ιδέες θα πρέπει να διαχειριστείτε την ανυπομονησία σας η οποία μπορεί να σας οδηγήσει σε νευρικά ξεσπάσματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ιδιαίτερα δημιουργικοί είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η εφευρετικότητα και οι πρωτότυπες ιδέες σας θα σας βοηθήσουν για μια ακόμη φορά να ξεχωρίσετε, με την προϋπόθεση ότι και εσείς θα είστε ανεκτικοί με τους άλλους και θα τους δώσετε το χρόνο που χρειάζονται για να κατανοήσουν τις ιδέες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Την ευκαιρία να αναπτύξετε ένα ιδιαίτερα τολμηρό σας σχέδιο στους φίλους σας θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Ο ενθουσιασμός σας και η τόλμη σας θα εκπλήξουν ευχάριστα τα φιλικά σας πρόσωπα τα οποία μέχρι τώρα είχαν συνηθίσει να συμπεριφέρεστε πιο συντηρητικά.

ΛΕΩΝ

Σε νέα μονοπάτια ετοιμάζεστε να περπατήσετε εσείς οι Λέοντες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει  ο Ερμής με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου θα σας ωθήσει να κυνηγήσετε τις πιο τρελές σας φιλοδοξίες. Αυτό μπορεί να είναι και η αφορμή για να προχωρήσετε σε ριζική στροφή στην καριέρα σας και να ασχοληθείτε με πράγματα που ουσιαστικά σας γεμίζουν χαρά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νέες και πρωτότυπες και άκρως ενδιαφέρουσες ασχολίες θα ξεκινήσετε εσείς οι Παρθένοι. Αρκετοί από εσάς μπορεί να ξεκινήσετε μέσω διαδικτύου την εκμάθηση μιας δύσκολης ξένης γλώσσας, ή να παρακολουθήσετε ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο το οποίο θα σας βοηθήσει μελλοντικά.

ΖΥΓΟΣ

Ένας από τους τομείς που σας έχει δυσκολέψει είναι ο τομέας των οικονομικών σας . Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό θα σας βοηθήσει να βρείτε λύση, η οποία μπορεί άμεσα να εφαρμοστεί, σε μια οικονομική σας υπόθεση η οποία σας ταλαιπωρεί καιρό. Αυτό θα έχει θετικό αντίκτυπο και στην ψυχολογία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ιδιαίτερα προσεχτικοί θα πρέπει να είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Και αυτό γιατί, κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό, είναι πιθανό να ανέβουν ξαφνικά οι τόνοι κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που θα έχετε τόσο με τους συνεργάτες όσο και με τον/την σύντροφο σας, με αποτέλεσμα οι αντιδράσεις σας να μην είναι καθόλου ψύχραιμες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τον ρόλο του σωτήρα θα παίξετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Και δεν είναι τυχαίος αυτός ο τίτλος, αφού σε εσάς θα έρθουν οι συνάδελφοι σας για να δώσετε άμεση και πρακτική λύση σε ένα πρόβλημα που θα προκύψει στην δουλειά σας .

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα δημιουργικά σας ταλέντα θα ξεδιπλώσετε αυτή την χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να εκφράσετε ελεύθερα τις πιο ανατρεπτικές δημιουργικές σας ιδέες, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα βρείτε ιδιαίτερα εφευρετικούς τρόπους για να προσεγγίσετε τα άτομα που σας ενδιαφέρουν, έστω και από μακριά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, οι ανάγκες της οικογένειας σας απορροφούν όλη σας την ενέργεια. Το αποτέλεσμα θα είναι, ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες και κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον κυβερνήτη σας Ουρανό, να μην είστε καθόλου ανεκτικοί μαζί τους.

ΙΧΘΥΣ

Τηλεφωνήματα και νέα που θα σας ξαφνιάσουν θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύες. Αυτό σημαίνει ότι όχι μόνο το τηλέφωνο σας δεν θα σταματήσει να χτυπάει, αλλά θα μάθετε και ειδήσεις για φίλους με τους οποίους έχετε να επικοινωνήσετε  καιρό και μπορεί να ξαφνιαστείτε ευχάριστα με τα νέα τους.

πηγή: oroskopos.tv

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις