Καφέ της Χαράς σπόιλερ: Μπορεί τα γυρίσματα του αγαπημένου σήριαλ «Καφέ της Χαράς» να έχουν σταματήσει όμως ο Χάρης Ρώμας και η Άννα Χατζησοφιά, δεν σταματούν να γράφουν και από ό,τι φαίνεται είναι έτοιμοι να ανατρέψουν τα πάντα.

Ο σεναριογράφος που επανέφερε την αγαπημένη σειρά στους δέκτες μας σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε αναφέρει πώς ένας από τους ήρωες στο Καφέ της Χαράς ενδεχομένως να πεθάνει. Τώρα ένα νέο σπόιλερ έρχεται να επιβεβαιώσει αυτή την αναπάντεχη εξέλιξη στο «Καφέ της Χαράς». Σύμφωνα με το περιοδικό TV O’CLOCK ένα πρόσωπο που εξαφανίζεται μυστηριωδώς από το Κολοκοτρωνίτσι και εικάζεται πως ίσως είναι νεκρή, είναι η Χάιδω.

Μετά από μια δημόσια σύγκρουση της Στέλλας με τον Πώποτα που χωρίζει το χωριό σε σεξιστές και φεμινιστές, η Χάιδω επαναστατεί και παίρνει το μέρος των γυναικών, καθώς όπως λέει έχει υπομείνει πολλά. Λίγες ώρες μετά, όμως, η Χάιδω εξαφανίζεται από το χωριό.

Ο Τάσος, η Αρετή αλλά και όλοι οι υπόλοιποι την ψάχνουν. Κανείς δεν την έχει δει, ούτε γνωρίζει πού μπορεί να έχει πάει. Οι υποψίες αρχίζουν να οργιάζουν. Με αρχηγό τη Στέλλα, κάποιοι θεωρούν υπεύθυνο της εξαφάνισης τον Τάσο. Εικάζουν ότι μπορεί και να την έχει σκοτώσει. Η συνέχεια επί της οθόνης…

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις