Άσπα Τσίνα: Η Δέσποινα Βανδή αναφέρθηκε στην πιο ανάλαφρη διάθεση που προκαλεί το κομμάτι αλλά η Άσπα Τσίνα τσατίστηκε

“Δέσποινα, συγνώμη… Θα διαφωνήσω μαζί σου… Συγνώμη, συγνώμη… Θα διαφωνησω μαζί σου… Αυτό το τραγούδι κατά τη δική μου εκτίμηση είναι ένα τραγούδι το οποίο είναι άρτιο! Έχει έναν εξαιρετικό στίχο, εξαιρετικό και δεν μπορώ να το τοποθετήσω στην κατηγορία των τραγουδιών που περιγράφεις. Δηλαδή ότι είναι ένα τραγούδι απλά που υπάρχει για να χαιρόμαστε! Δεν μπορώ να συμφωνήσω σε αυτό! Παρ’ όλα αυτά, με συγχωρείς για τη διακοπή , απλά επειδή είπε συμφωνώ με την Άσπα. Εγώ είπα κάτι άλλο και εσύ λες κάτι άλλο” σημείωσε χαρακτηριστικά η Άσπα Τσίνα προς την Δέσποινα Βανδή.

Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια και μέλος της κριτικής επιτροπής του J2US προσπάθησε να εξηγήσει τι ακριβώς τι εννοούσε και να ολοκληρώσει τη σκέψη της. “Δεν καταλαβαίνω την έντασή σου” ανέφερε, με χιούμορ, η Μαρία Μπακοδήμου με την Άσπα Τσίνα να δηλώνει ετοιμοπόλεμη και να της απαντά αμέσως πως “ούτε εγώ, Μαρία μου, την παρέμβαση σου”.

Λίγο πιο μετά όταν η Άσπα Τσίνα μαζί με τον Μάριο Πρίαμο πήγαν στο green room συνάντησαν την Βίκυ Κάβουρα, η οποία έζησε σε μεγάλο βαθμό και εκείνη την έκρηξη της τραγουδίστριας! “Δεν νομίζω ότι χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια, την βλέπω ότι δεν είναι και πολύ καλά η Άσπα και ο Μάριος ο καημένος περίμενε να ακούσει κάτι για την προσπάθεια του” σημείωσε χαρακτηριστικά η συμπαρουσιάστρια του Νίκου Κοκλώνη.

“Είπες ότι δεν με βλέπεις καλά; Αλήθεια τώρα; Δεν με ξέρεις πως είμαι όταν φορτώνω γι’ αυτό. Είμαι πάρα πολύ καλά, Βίκυ μου. Ειδικά απόψε είμαι εξαιρετικά οπότε δεν θα ήθελα να προτρέχεις πριν έρθω” σημείωσε σε έντονο ύφος η Άσπα Τσίνα.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις