Ζώδια:  Κατά τη διάρκεια της παραμονής του και μέχρι τις 28/06, οι περισσότεροι από εμάς είτε θα γίνουμε παρατηρητές των γεγονότων που εξελίσσονται γύρω μας, γι’ αυτό το λόγο και ένας γενέθλιος Άρης σε αυτή τη θέση θεωρείται καλός κατάσκοπος, είτε θα κινηθούμε με τέτοιο τρόπο ώστε να θολώνουμε τα νερά και χωρίς να αποκαλύπτουμε τις πραγματικές μας προθέσεις θα βάλουμε σε εφαρμογή τα σχέδια μας.

Ένα ακόμα στοιχείο αυτής της περιόδου θα είναι και η έντονη κόπωση που θα βγει στην επιφάνεια, εξαιτίας του ιδιαίτερα ψυχοφθόρου προηγούμενου χρονικού διαστήματος που περάσαμε, γεγονός που θα φανεί πολύ έντονα στην ψυχολογική μας διάθεση και στις συναισθηματικές μας σχέσεις.

Φυσικά την λύση θα μας την δώσει για άλλη μια φορά η ίδια ζωδιακή περιοχή των Ιχθύων , καθώς, αυτό το χρονικό διάστημα είναι ιδανικό για να εκφράσουμε την ψυχή μας μέσω της Τέχνης, έτσι αρκετοί από εμάς θα εκφραστούμε είτε μέσω της μουσικής, της ζωγραφικής ή του γραψίματος. Ένα ακόμα στοιχείο που πρέπει να προσέξουμε, αυτή τη χρονική περίοδο, είναι τα χτυπήματα που μπορεί να δεχθούμε κάτω από την μέση από κρυφούς εχθρούς.

Φυσικά θα κάνει πολύ έντονη την παρουσία του στην Σεληνιακή Έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 05/06.

Σε ότι αφορά την μάχη κατά του γνωστού μονοκύτταρου εχθρού, του Κορονοϊού, η παρουσία του Άρη στο ζώδιο των Ιχθύων θα λειτουργήσει θετικά σε ότι αφορά τις μελέτες που γίνονται τόσο για την εξεύρεση των σωστών φαρμάκων όσο και για την μάχη που δίνεται για να βρεθεί το κατάλληλο εμβόλιο.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι από το πέρασμα του Άρη από το ζώδιο των Ιχθύων θα είναι τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες ) αλλά και  Αιγόκεροι , Ταύροι , ενώ για τα υπόλοιπα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες ) η πίεση που θα νιώσουν αυτή τη χρονική περίοδο θα είναι πολύ έντονη.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο ζώδιο των Ιχθύων οι συναντήσεις που θα έχει θα είναι :

  • Στις 02/06 ο Άρης θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με την ανάδρομη Αφροδίτη (14ο 03’), θα ανεβάσει ιδιαίτερα τους τόνους στις ερωτικές σχέσεις των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσων έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 06/06 ο Άρης θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ήλιο (16ο 32’), θα δημιουργήσει εντάσεις και θα ωθήσει σε επιθετικές συμπεριφορές τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου καθώς και για όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 13/06 ο Άρης θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Ποσειδώνα (20ο 56’),θα βγάλει στην επιφάνεια τα πισώπλατα μαχαιρώματα που είχαν προηγηθεί στις ζωές των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσων έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.

  • Στις 18/06 ο Άρης θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Ανάδρομο Πλούτωνα (24ο 22’), υπόσχεται έντονες ερωτικές στιγμές τόσο για τους Ιχθύες και τους Παρθένους όσο και για τους Αιγόκερους και τους Καρκίνους του 3ου δεκαημέρου και για όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 20/06 ο Άρης θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον ανάδρομο Δία (25ο 15’), θα βοηθήσει να προχωρήσουν σε πετυχημένες κινήσεις υψηλού ρίσκου τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 3ου δεκαημέρου και για όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα

Ας δούμε πως θα επηρεάσει ο Άρης  από το ζώδιο των Ιχθύων  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Μια δημιουργική αλλά και ιδιαίτερα κρυφή περίοδος θα ξεκινήσει για εσάς τους Κριούς. Αρκετοί από εσάς θα προχωρήσετε σε παρασκηνιακές συζητήσεις, ενώ άλλοι είναι πιθανό να προχωρήσουν σε μια ερωτική σχέση η οποία θα πρέπει να μείνει μακριά από τα φώτα.

ΤΑΥΡΟΣ

Στην κοινωνική σας ζωή θα δώσετε έμφαση αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Το επόμενο χρονικό διάστημα θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε σε ενδιαφέρουσες συζητήσεις, ενώ μέσα από φίλους θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε σημαντικά πρόσωπα με τα οποία θα μοιραστείτε κοινές ανησυχίες αλλά και δράσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Βασική σας προτεραιότητα αυτή τη χρονική περίοδο θα είναι η καριέρα σας. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιασθούν για να προωθήσετε τα σχέδια σας, ενώ για όσους είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να στείλετε το βιογραφικό σας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η είσοδος του Άρη στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων θα σας βοηθήσει όχι μόνο να αναπτύξετε τα μελλοντικά σας σχέδια , αλλά και να αρχίσετε να τα υλοποιείτε.

ΛΕΩΝ

Η ηρεμία επανέρχεται σταδιακά στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις και αυτό σας βοηθά να επικεντρώσετε την προσοχή σας στην επίλυση των οικονομικών σας υποθέσεων. Η χαρά σας θα είναι μεγάλη μόλις βρείτε τις καλύτερες για εσάς λύσεις, και αυτό θα έχει θετική επίδραση και στην ερωτική σας ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Αυτό που πρέπει να κάνετε, εάν θέλετε να αποφύγετε τις εντάσεις, είναι να εστιάζετε την προσοχή σας σε αυτά που σας ενώνουν και όχι σε αυτά που σας χωρίζουν.

ΖΥΓΟΣ

Πολλές ευθύνες και έντονους ρυθμούς θα φέρει στην ζωή σας η είσοδος του Άρη στο ζώδιο των Ιχθύων. Εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να προσπαθήσετε να γίνετε πιο πρακτικοί και να μη φοβηθείτε να συγκρουστείτε , εάν χρειαστεί, με τους συναδέλφους σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους και γυμναστικής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια από τις πιο χαρούμενες και δημιουργικές περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Σκορπιούς. Η παρουσία του Άρη στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων θα σας ωθήσει να αναπτύξετε τα δημιουργικά σας σχέδια, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα φέρει αέρα ανανέωσης στην ερωτική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τις εκκρεμότητες της οικογένειας σας αλλά και με τα θέματα της ακίνητης σας περιουσίας θα ασχοληθείτε εσείς οι Τοξότες. Προσοχή όμως γιατί στην προσπάθεια σας να δώσετε άμεσες λύσεις είναι πιθανό αρκετές φορές να ανέβουν οι τόνοι. Επίσης αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσετε και μια ανακαίνιση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε πιο γρήγορους ρυθμούς θα μπει η ζωή σας. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο των Ιχθύων θα σας φέρει αρκετές μετακινήσεις, για επαγγελματικούς κυρίως λόγους, αλλά και την δυνατότητα να λύσετε υποθέσεις στην δουλειά σας που είχαν μείνει σε στασιμότητα για καιρό. Το μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι τα μικροατυχήματα όταν μετακινήστε γιατί είναι πολύ εύκολο να αφαιρεθεί η προσοχή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πολλά έξοδα θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο των Ιχθύων είναι πιθανό να σας φέρει εκτός από λογαριασμούς και ξαφνικά έξοδα τα οποία είναι πιθανό να σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να δώσετε περισσότερη αξία σε ένα πρόσωπο που τώρα θα γνωρίσετε.

ΙΧΘΥΣ

Η λέξη δράση θα είναι για το επόμενο διάστημα συνώνυμο της ζωής σας. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο σας θα σας βοηθήσει να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τα σχέδια σας, έτσι γεμάτοι ενέργεια θα βγείτε δυναμικά μπροστά. Το μόνο  που θα πρέπει να περιορίσετε είναι την βιασύνη και την ανυπομονησία σας.

πηγή:oroskopos.tv

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις