Ζώδια: Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Με τον Άρη να περνά σήμερα στο ζώδιο των Ιχθύων ξεκινά μια περίοδος κρυφή και έντονα παρασκηνιακή, δημιουργώντας σου την ανάγκη για απομόνωση και περισυλλογή. Απόφυγε πηγαδάκια στα εργασιακά και μη λες πράγματα που μπορεί να παρερμηνευτούν και να σε εκθέσουν. Έκφρασε τις επιθυμίες σου στον ερωτικό σύντροφό σου και μην τις κρατάς για τον εαυτό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην επενδύεις συναισθηματικά σε νέες γνωριμίες.

Ταύρος
Ο Άρης από το ζώδιο των Ιχθύων σε προδιαθέτει να δώσεις προτεραιότητα στην κοινωνική σου ζωή και σε ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Διατήρησε τις συναδελφικές σχέσεις σου σε ένα καλό επίπεδο, προστατευμένο από κουτσομπολιά και παρασκηνιακές καταστάσεις. Απόφυγε ξεσπάσματα και νεύρα απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόφυγε ριψοκίνδυνες καταστάσεις.

Δίδυμοι
Βασική σου προτεραιότητα γίνονται τα εργασιακά και η καριέρα σου με τον Άρη να περνά στο ζώδιο των Ιχθύων. Είσαι αποφασισμένη περισσότερο από ποτέ να διεκδικήσεις την επιτυχία. Καλά θα κάνεις να είσαι ειλικρινής απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου, προκειμένου να αποφύγεις ρωγμές στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία πιθανότατα με μεγαλύτερο ηλικιακά από εσένα πρόσωπο, φαίνεται να σου δημιουργεί σκιρτήματα.

Καρκίνος
Η είσοδος του Άρη στο φιλικό για εσένα ζώδιο των Ιχθύων σου δημιουργεί αισιοδοξία και καλή διάθεση. Ο παρορμητισμός σου στα εργασιακά μπορεί να σε εκθέσει και να σου δημιουργήσει προβλήματα. Η ανάγκη σου για ανανέωση στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου σε κάνει ιδιαίτερα ευρηματική. Εσύ που είσαι μόνη, οι κατακτήσεις σου ανεβαίνουν κατακόρυφα.

Λέων
Οι επαγγελματικές σχέσεις σου καλυτερεύουν με αποτέλεσμα να διευκολύνεται όχι μόνο η μέρα σου, αλλά και το επόμενο διάστημα. Μπορείς να προωθήσεις τα σχέδιά σου και να πιστέψεις μετά από πολύ καιρό ξανά στα όνειρά σου. Ζήλιες και κτητικότητα απόφυγέ τα και ενίσχυσε τη σεξουαλικότητα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, η γοητεία σου ανεβάζει τον αριθμό των θαυμαστών σου.

Παρθένος
Βρες και εστίασε το ενδιαφέρον σου στις κοινές απόψεις με συνεργάτες και απόφυγε αντιπαραθέσεις μαζί τους. Έτσι, πού ξέρεις, μπορεί να βρεις λύσεις ή και να διευκολύνεις την προώθηση στα σχέδια και τις ιδέες σου. Πλησίασε τον ερωτικό σύντροφό σου έστω και αν χρειαστεί να παραμερίσεις για λίγο τον εγωισμό σου. Εσύ που είσαι μόνη, η αισιοδοξία σου επανέρχεται καθώς και η αυτοπεποίθησή σου.

Ζυγός
Πολλές ευθύνες και έντονους ρυθμούς στην καθημερινότητά σου φέρνει η είσοδος του Άρη στο ζώδιο των Ιχθύων. Θα χρειαστεί να καταβάλλεις έξτρα προσπάθεια στα εργασιακά προκειμένου να καταφέρεις την επιτυχία. Να θυμάσαι και να ξέρεις όμως πως αξίζει τον κόπο. Μην επαναφέρεις παρελθοντικές δυσάρεστες στιγμές και καταστάσεις στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον κάτι σημαντικό και νόστιμο μαγειρεύεται.

Σκορπιός
Μια από τις πιο χαρούμενες και δημιουργικές περιόδους ξεκινά για εσένα, με τον Άρη να περνά στο φιλικό για εσένα ζώδιο των Ιχθύων. Οι φιλοδοξίες σου πια στα εργασιακά δεν μοιάζουν ένα μακρινό όνειρο αλλά σαν μια ενδιαφέρουσα πρόκληση. Φρόντισε να είσαι ειλικρινής με τον ερωτικό σύντροφό σου, να ενισχύσεις το πάθος και το ρομαντισμό. Εσύ που είσαι μόνη, κατακτήσεις, νέοι θαυμαστές ή και επανασυνδέσεις προβλέπονται για το επόμενο διάστημα.

Τοξότης
Καιρός να ασχοληθείς με οικογενειακές εκκρεμότητες ή και περιουσιακές καταστάσεις με τον Άρη να περνά στο ζώδιο των Ιχθύων. Οι συνθήκες που επικρατούν στα εργασιακά ευνοούν τα σχέδιά σου. Παράπονα, γκρίνιες και αντιπαραθέσεις καλύτερα να τις αποφύγεις για σήμερα και να μην διαταράξεις το κλίμα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια νοσταλγία του παρελθόντος μπορεί να σε οδηγήσεις σε κινήσεις που θα μετανιώσεις.

Αιγόκερως
Μετακινήσεις, αποφάσεις και αλλαγές μπορεί να προκαλέσει ο Άρης στο ζώδιο των Ιχθύων στα εργασιακά σου. Προς το παρόν για σήμερα, απόλαυσε τις εξελίξεις που σου επιβεβαιώνουν πως βρίσκεσαι σε πολύ καλό δρόμο. Εδώ και καιρό θέλεις να πεις κάποια πράγματα στον ερωτικό σύντροφό σου. Η σημερινή μέρα να ξέρεις πως είναι ιδανική. Εσύ που είσαι μόνη, ευχάριστες ειδήσεις και αποκαλύψεις φέρνει η μέρα.

Υδροχόος
Το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο των Ιχθύων πιθανά να φέρει έξτρα οικονομικές υποχρεώσεις και έξοδα για αυτό λάβε τα μέτρα σου. Ο χρόνος σήμερα στα εργασιακά μπορεί να νιώσεις ότι σε πιέζει ασφυκτικά. Ο σύντροφός σου προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποσπάσει το ενδιαφέρον σου. Μην κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις. Εσύ που είσαι μόνη, ίσως να δώσεις περισσότερη αξία και σημασία σε ένα άτομο που διεκδικεί εδώ και καιρό.

Ιχθείς
Πρακτικές εφαρμογές και έντονη δράση φέρνει και προκαλεί η είσοδος του Άρη στο δικό σου ζώδιο. Περιόρισε την ανυπομονησία σου και κινήσου μεθοδικά. Άπειρες δυνατότητες έχεις και σου δίνονται στα εργασιακά. Εκμεταλλεύσου τες σωστά. Την ειλικρίνειά σου θα την εκτιμήσει πολύ ο ερωτικός σύντροφός σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ και αύξησε τον αριθμό των θαυμαστών σου.

Πηγή Tlife

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις