Έχοντας αφήσει πίσω μας την ιδιαίτερη περίοδο που βιώσαμε, αρχίζει η ζωή μας να μπαίνει  σε πιο φυσιολογικούς ρυθμούς, γεγονός που φαίνεται στην επικοινωνία στον τρόπο που επικοινωνούμε με τους φίλους και τους συνεργάτες μας. Το σύνθημα θα το δώσει η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Διδύμων στις 22/05 στις 20:38 μ.μ., και  σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας περιόδου για την επικοινωνία στις διαπροσωπικές μας σχέσεις και την κοινωνική μας ζωή, στην οποία θα συμπεριφερθούμε με συγκρατημένη αισιοδοξία και ωριμότητα.

Η Νέα Σελήνη του Μαΐου  πραγματοποιείται στην 2η μοίρα των Διδύμων, επηρεάζει κυρίως του εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

ΚΡΙΟΣ

Την ευκαιρία να διαφημίσετε τον εαυτό σας και τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες τόσο στον φιλικό σας κύκλο όσο και στο χώρο της εργασίας σας θα έχετε εσείς οι Κριοί. Η ευελιξία σας και η ικανότητα σας να βρίσκετε λύσεις ακόμα και στις πιο απαιτητικές καταστάσεις θα σας βοηθήσουν να τραβήξετε πάνω σας όλα τα βλέμματα. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα προχωρήσετε και στο σχεδιασμό ενός ταξιδιού.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις θα ασχοληθείτε πολύ έντονα αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Η επιθυμία σας να βελτιώσετε τα οικονομικά σας και να νιώσετε ότι πατάτε και πάλι γερά στα πόδια σας είναι πιθανό να σας παρασύρουν σε συνεργασίες που μοιάζουν πολύ καλές για να είναι αληθινές, γι’ αυτό καλό είναι να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας, υπόσχεται σε εσάς τους Διδύμους νέα ξεκινήματα τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή τα οποία θα στηρίζονται σε γερές βάσεις. Άλλωστε, το μήνυμα για εσάς, και εξαιτίας του νέου κύκλου Εκλείψεων, είναι ένα και μόνο ένα, τολμήστε την αλλαγή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έντονο άγχος θα προκαλέσει η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Διδύμων, και αυτό γιατί σας ζητά να αφήσετε πίσω το παλιό και γνώριμο και να προχωρήσετε σε νέα ξεκινήματα στη δουλειά σας, και επειδή νιώθετε ότι μπαίνετε σε αχαρτογράφητα νερά, το καινούργιο, πιθανό να σας τρομάζει. Μη διστάζετε όμως και  προχωρήστε, ωστόσο, μέχρι να είστε έτοιμοι να κάνετε τα νέα σας βήματα καλό θα ήτανε να κρατήσετε τα χαρτιά σας κλειστά.

ΛΕΩΝ

Νέα πρόσωπα θα κάνουν την είσοδο τους στη ζωή σας. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Διδύμων θα εγκαινιάσει μια περίοδο έντονης εξωστρέφειας κατά τη διάρκεια της οποίας θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε μέσα από το φιλικό σας κύκλο νέα πρόσωπα με τα οποία μοιράζεστε πολλά κοινά ενδιαφέροντα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σημαντικά βήματα στην καριέρα σας θα κάνετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Όσοι από εσάς εργάζεστε, ετοιμαστείτε να αναλάβετε νέες ευθύνες οι οποίες θα σας ανοίξουν το δρόμο της επιτυχίας, ενώ όσοι είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να στείλετε το βιογραφικό σας.

ΖΥΓΟΣ

Με αισιοδοξία και τόλμη είστε έτοιμοι να κάνετε τα επόμενα σας βήματα εσείς οι Ζυγοί. Σε ότι αφορά το επαγγελματικό σας μέλλον, νιώθετε ότι πατάτε γερά στα πόδια σας και μπορείτε να τολμήσετε τα επόμενα βήματα σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, η επιθυμία σας είναι να οργανώσετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε νέα οικονομικά ανοίγματα είστε έτοιμοι να προχωρήσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί με την προϋπόθεση ότι έχετε μελετήσει πολύ σωστά τις κινήσεις σας. Άλλωστε, είστε από τα ζώδια που έχουν ταλέντο στον τομέα των οικονομικών και οι συμφωνίες σας είναι τις περισσότερες φορές πετυχημένες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, στην ερωτική σας ζωή εκτός από το πάθος θα κυριαρχεί και η επικοινωνία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια νέα εποχή ξεκινά για τις προσωπικές σχέσεις και τις επαγγελματικές σας συνεργασίες. Η επικοινωνία και η αρμονία επιστρέφει στις σχέσεις που έχετε ήδη, ενώ αρκετοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε και σε νέες σχέσεις και συνεργασίες στις οποίες θα περνάτε καλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάθε άλλο παρά βαρετή θα είναι η καθημερινότητα σας στο χώρο της εργασίας σας. Με χαρά θα δεχτείτε τις νέες προκλήσεις και μαζί με αυτές τις νέες ευθύνες που θα σας δοθούν, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα ασχοληθείτε πιο ουσιαστικά με τον εαυτό σας, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην διατροφή και στην φυσική σας κατάσταση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια από τις πιο χαρούμενες και δημιουργικές περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Υδροχόους, αφού η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων θα ανοίξει το δρόμο για να πραγματοποιήσετε  ένα φιλόδοξο σχέδιο σας το οποίο μόλις ολοκληρωθεί θα βοηθήσει να ξεχωρίσετε στον επαγγελματικό σας χώρο. Ενώ σε ότι αφορά τα προσωπικά σας, οι νέοι έρωτες που θα εισβάλουν στην ζωή σας ήρθαν για να μείνουν.

ΙΧΘΥΣ

Προτεραιότητα σας αυτή τη χρονική περίοδο είναι η οικογένεια σας, για την οποία θα κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να κάνετε ευτυχισμένη, ωστόσο, σε αυτή σας την προσπάθεια καλό θα ήτανε να μην προσπαθήσετε να επιβάλετε τις απόψεις σας γιατί το πιθανότερο είναι να αντιδράσουν, και να μην εθελοτυφλείτε. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό είτε να αλλάξετε σε σπίτι εξαιτίας μιας επαγγελματικής πρότασης, είτε να ξεκινήσετε μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα μέσα από το σπίτι.

Πηγή: oroskopostv