Ο Χάρης Χριστόπουλος σε λίγο καιρό θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας όπως αποκάλυψε πριν λίγο καιρό αφού η σύντροφός του Ανίτα Μπραντ είναι έγκυος. Μάλιστα η αποκάλυψη έγινε μέσα από την εκπομπή Happy Day.

Ο επιτυχημένος φωτογράφος και η πανέμορφη make up artist τώρα που είναι σε αναμονή να έρθει το μωράκι τους προσπαθούν να περάσουν ήρεμα και δημιουργικά τον χρόνο τους, και μοιράζονται στα social media φωτογραφίες που η Ανίτα Μπραντ, ποζάρει στον φακό του συζύγου της φυσικά.

Στο πρώτη φωτογραφία, η όμορφη Anita ποζάρει μόνη της και το πρόσωπό της λάμπει από ευτυχία, ενώ στη δεύτερη ο Χάρης Χριστόπουλος κρατά τρυφερά την φουσκωμένη κοιλιά της γυναίκας του.

Δείτε τις τρυφερές φωτογραφίες του Χάρη Χριστόπουλου και της Ανίτα Μπραντ:

Βρίσκονται στην πιο γλυκιά αναμονή της ζωής τους…

Η ιστορία αγάπης  του Χάρη Χριστόπουλου και της Ανίτα Μπραντ δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από κινηματογραφικό σενάριο.

Ο Χάρης και η Ανίτα  γνωρίστηκαν το Σεπτέμβριο του 2003 σ’ ένα φωτογραφικό στούντιο. Εκείνη είχε μόλις φτάσει στην Ελλάδα από την Ουγγαρία και ασχολούνταν με το μόντελινγκ, καθώς ακόμα δεν είχε κάνει στροφή στην καριέρα της ως make up artist. «Θα έμενα δύο μήνες στην Ελλάδα, αλλά τη δεύτερη μέρα που ήρθα γνώρισα τον Χάρη. Ήμουν σ’ ένα πρακτορείο και μ’ έστειλαν σε casting σ’ εκείνον. Δεν ξέρω πώς συνέβη, αλλά ενώ σε όλα τα μοντέλα έδωσαν όρντινο στις 10, σ’ εμένα έγραψαν στις 9.

Έφτασα μία ώρα νωρίτερα, μου άνοιξε ο Χάρης, κοιταχτήκαμε και κάτι συνέβη εκείνη τη στιγμή», θυμάται.

Ενώθηκαν μετά από 15 χρόνια με τα ιερά δεσμά του γάμου, σε μια σεμνή τελετή αλλά πολύ ρομαντική, στο «Νησί του Σικελιανού» ή Άγιο Νικόλαο, στην είσοδο της Λευκάδας, το οποίο έχει πάρει το όνομά του από το ομώνυμο ξωκλήσι στο έδαφός του.

Είμαι συνειδητοποιημένος. Πάντα είχα το φόβο αν θα γίνω καλός πατέρας. Εάν αξίζει να είμαι γονιός. Θέλω να είμαι γονιός για πάντα στο παιδί μου και να γεράσω στο ίδιο μαξιλάρι με τη γυναίκα μου. Αυτή είναι η αρχή μου», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ο γνωστός φωτογράφος.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις