Τα περιθώρια για το MasterChef πλέον στενεύουν με τις αποχωρήσεις να διαδέχονται η μία την άλλη και τους κριτές να είναι αμείλικτοι όσον αφορά σε πιθανά λάθη και αστοχίες στα πιάτα των παικτών.
Η Μαριάννα Πουλμέντη, η Μαρία Μπέη, ο Σταυρής Γεωργίου και ο Δημήτρης Μπέλλος κλήθηκαν να παρουσιάσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο πιάτο που τους έδειξαν οι κριτές προκειμένου να διατηρήσουν τη θέση τους στο MasterChef, όμως για έναν από τους τέσσερις θα ήταν η τελευταία δοκιμασία.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα να πάρουν την τελική απόφαση ενώ ο τρίτος κριτής του MasterChef, Πάνος Ιωαννίδης απουσίαζε από το συγκεκριμένο επεισόδιο.
Οι κριτές δοκίμασαν τα πιάτα και αποφάσισαν να αποχωρήσει οριστικά από τον διαγωνισμό η Μαριάννα Πουλμέντη που δεν κατόρθωσε να κρύψει τη συναισθηματική της φόρτιση, και έβαλε τα κλάματα. Ενώ η Μαρία Μπέη, που έμεινε στους δύο τελευταίους διαγωνιζόμενους απέναντι στους κριτές, παρέμεινε στον διαγωνισμό.

«Βασικά είναι η δεύτερη φορά που αποχωρώ από το παιχνίδι. Να πω την αλήθεια δεν περίμενα πολλά πράγματα. Έχω την μαγειρική τρέλα, θέλω να πειραματιστώ πολύ, θέλω να μάθω και είμαι χαρούμενη που έφτασα μέχρι εδώ», σημείωσε η πρώην παίκτρια του MasterChef στον Σωτήρη Κοντιζά και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Όσο για την τελική τριάδα η παίκτρια ανέφερε: «Δε θα πω ποιος πιστεύω ότι θα κερδίσει γιατί για όσους είπα έφυγαν»είπε η επίδοξη μαγείρισσα, σημειώνοντας πως στην τελική δυάδα βλέπει τον Γιώργο και τον Βαρθαλίτη.

Να θυμίσουμε ότι η Μαριάννα Πουλμέντη είναι η πιο μικρή από τους παίκτες αφού είναι μόλις 20 ετών και ζει μόνιμα στο Λονδίνο. Η μεγάλη της αγάπη είναι η μαγειρική αλλά παράλληλα ασχολείται και με το plus size modeling. Πάντως σύμφωνα με τα σπόιλερ που έχουν κυκλοφορήσει, οι δύο παίκτες που φθάνουν στον τελικό του MasterChef είναι ο Σταύρος και ο Σταυρής.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις