Μια ανατροπή είχαμε στη νέα παράσταση «Δάφνες και Πικροδάφνες», που ετοιμαζόταν να ανεβάσουν οι Πέτρος Φιλιππίδης και Παύλος Χαϊκάλης. Το δίδυμο Χαϊκάλη – Φιλιππίδη είναι από τα κλασικά και αγαπημένα επί σκηνής και όχι μόνο. Φίλοι από παλιά, οι δυο τους έχουν κατά καιρούς χαρίσει στιγμές γέλιου τόσο στην τηλεόραση με την σειρά που έχει αφήσει εποχή, το «Πενήντα-Πενήντα» όσο και στο θέατρο.  Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στο Happy Day, υπήρξε κάποια διαφωνία ανάμεσα στους δύο ηθοποιούς, με αποτέλεσμα ο Παύλος Χαϊκάλης να αποχωρήσει .

«Στο Πρωινό» σχολίασαν το παρασκήνιο την αποχώρηση του ηθοποιού αποκάλυψαν ότι ο Θανάσης Πατριαρχέας θα είναι ο αντικαταστάτης του. «Στην φωλιά των Κούκου» αναφέρθηκε ότι οι συντελεστές της παράστασης, που έχουν ξεκινήσει πρόβες εδώ και μέρες, και μάλιστα γύρισαν και το απαραίτητο τρέιλερ την Παρασκευή, ενώ έγινε και το σποτ για τη διαφημιστική προώθηση της παράστασης, καθώς και η φωτογράφιση, κάτι που πλέον τα ανατρέπει όλα.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Παύλος Χαϊκάλης αποχωρεί από τη συγκεκριμένη παράσταση, καθώς ήταν να συνεργαστούν στο ίδιο έργο το 2015, αλλά και τότε πάλι είχε φύγει ο ηθοποιός, αιφνιδιαστικά. Ο Παύλος Χαϊκάλης αποχώρησε για προσωπικούς λόγους και δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Λίγο πριν την ξαφνική αποχώρηση οι συντελεστές είχαν ποζάρει για μια selfie, την οποία δημοσιοποίησε στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram ο Πέτρος Φιλιππίδης. Σε δήλωσή του στο youfly.com, ο Παύλος Χαϊκάλης ανέφερε πως «Δεν θα είμαι στο έργο λόγω κάποια διαφωνίας που είχα. Η παράσταση θα γίνει κανονικά και χωρίς εμένα». Οι πρόβες είχαν ήδη ξεκινήσει για την παράσταση η οποία θα περιοδεύει το καλοκαίρι σε πολλές πόλεις της Ελλάδας, ενώ συμμετέχουν επίσης οι ηθοποιοί Τάσος Χαλκιάς και τον Κωνσταντίνος Ασπιώτης. Προφανώς κάποια διαφωνία ανάμεσα στους δύο φίλους και παλιούς συνεργάτες οδήγησε στη ρήξη, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες. Να σημειώσουμε πως πριν λίγες ημέρες ο Παύλος Χαϊκάλης μπήκε στο χειρουργείο για μια επέμβαση ρουτίνας στη χολή.

Η υπόθεση της θεατρικής παράστασης
Οι αναλλοίωτες πρακτικές του πολιτικού κόσμου σκιαγραφούνται μέσα από τη συνάντηση τεσσάρων ανδρών, που συζητούν για τις εκλογές, θέλοντας ο καθένας τους να αποδείξει την ικανότητα και την εξουσία που διαθέτει.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις