Ο Σταύρος Βαρθαλίτης είναι ο μεγάλος νικητής του MasterChef 4 για τη σεζόν. H πρώτη βαθμολογία για τον Σταυρή Γεωργίου ήταν 21 και από τους τρεις κριτές, ενώ για τον Σταύρο Βαρθαλίτη 24. Στην δεύτερη βαθμολογία ο Σταυρής συγκέντρωσε 22 βαθμούς και ο Βαρθαλίτης 30.

Επομένως, ο Σταύρος Βαρθαλίτης συγκέντρωσε 54 βαθμούς ενώ ο ηττημένος Σταυρής Γεωργίου μόλις 43.

Κατά τη διάρκεια της δεύτερης δοκιμασίας του τελικού, ο Σταύρος Βαρθαλίτης αποκάλυψε πως με τον Σταύρο Γεωργίου έχουν κάνει συμφωνία για το έπαθλο και όπως χαρακτηριστικά είπε ο ίδιος «κάτι θα κάνουμε ο ένας για τον άλλον».

Δείτε τι είπε ο Σταύρος Βαρθαλίτης…

«Έχουμε κάνει μια συμφωνία με τον Σταυρή για τα 50 χιλιάρικα. Νικητής, δεύτερος, κάτι θα γίνει, φίλοι είμαστε και κάτι θα κάνουμε ο ένας για τον άλλον», αποκάλυψε ο νικητής Σταύρος Βαρθαλίτης.

Η αποκάλυψη του Βαρθαλίτη για Γιώργο και Κατερίνα

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης και ο Σταυρής Γεωργίου είχαν ολοκληρώσει το διαγωνιστικό μέρος του MasterChef 4 και περίμεναν στο σαλόνι μέχρι να δοκιμάσουν οι κριτές. Εκεί ο Βαρθαλίτης έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη.Την άποψή του για την Κατερίνα Λένη εξέφρασε ο Σταύρος, κάνοντας στην αρχή μια… αποκάλυψη για εκείνη και τον Γιώργο. Όπως είπε στον Σταυρή, ένα βράδυ είδε τον Γιώργο κρατώντας το μαξιλάρι του να ανεβαίνει στο ρετιρέ, δηλαδή στο δωμάτιο της Κατερίνας!

Φυσικά στη συνέχεια ο Βαρθαλίτης αποκάλυψε ότι κάνει πλάκα… λέγοντας για την πολυσυζητημένη παίκτρια ότι είχε να πει στο ΄λεγε μπροστά σου. «Πιστεύω ότι η Κατερίνα ήταν αληθινή, τα ‘λεγε, μένει αυτό…» είπε ο Σταύρος για την πρώην συμπαίκτρια του.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις