Άφωνη άφησε ένας παίκτης τη Ζέτα Μακρυπούλια στο Ρουκ Ζουκ. Συγκεκριμένα όταν του έδωσε τη λέξη «Καβάλα» και έπρεπε να πει τέσσερις λέξεις, που να την περιγράφουν, για να βρουν οι συμπαίκτες του,και εκείνος επέμενε να βάλει τη λέξη «χωριό». Η παρουσιάστρια που πρόσφατα ανακοίνωσε ότι σταματά το παιχνίδι μάταια προσπαθούσε να τον πείσει ότι η Καβάλα δεν είναι χωριό. Ο νεαρός αρχηγός της ομάδας επέμενε πως η Καβάλα είναι χωριό, δήλωσε σίγουρος ότι κανείς από την παρέα του δεν θα πει «πόλη και συμπλήρωσε πως η Καβάλα είναι… στη Θεσσαλία!

Ωστόσο, η παρουσιάστρια Ζέτα Μακρυπούλια επέμεινε και τον έπεισε ότι η Καβάλα είναι πόλη, όπως και να βάλει τη λέξη «Μακεδονία», όπως και τη λέξη «θάλασσα» -την οποία και δεν βρήκαν οι συμπαίκτες του και αναρωτήθηκαν στο τέλος αν η Καβάλα έχει όντως θάλασσα!

Nα θυμίσουμε ότι στο επεισόδιο της Τετάρτης, η Ζέτα Μακρυπούλια αποχαιρέτισε με ένα βίντεο τους τηλεθεατές του ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ. «Μαγική εικόνα ξαφνικά μάκρυνε το μαλλί, άλλαξα ρούχα. Είμαι εδώ γιατί δεν μπορώ να σας αφήσω έτσι, να μην σας αποχαιρετίσω όπως θέλω» είπε η παρουσιάστρια στο βίντεο.

Το ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ, όπως και όλες οι εκπομπές σταμάτησαν τα γυρίσματα εξαιτίας του κορωνοϊού στα τέλη Μαρτίου. Στις αρχές Μαΐου, ο ΑΝΤ1 επέλεξε να προβάλει και πάλι όσα νέα επεισόδια του ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ είχε στο «συρτάρι», τα οποία ωστόσο εξαντλήθηκαν.

«Είναι η πρώτη φορά που έρχομαι στο πλατό» είπε επίσης η Ζέτα Μακρυπούλια και έκλεισε λέγοντας: «Ήρθα να σας πω ότι το ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ κάπου εδώ φτάνει στο τέλος τους για φέτος. Για ευνόητους λόγους δεν μπορούμε να κλείσουμε τη χρονιά όπως θέλουμε και όπως κάνουμε πάντα», είπε η ηθοποιός και παρουσιάστρια.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις