Πριν λίγο καιρό αναστάτωση προκάλεσε στους φανς των «Άγριων Μελισσών» στο άκουσμα της είδησης ότι του χρόνου δεν θα συνεχίσει στο σήριαλ ένας από τους πρωταγωνιστές της σειράς και συγκεκριμένα ο Γιάννης Στάνκογλου αφού σκέφτεται να αποχωρήσει από το σήριαλ εποχής του ΑΝΤ1.

Τώρα άλλη μια ηθοποιός αποκάλυψε σήμερα ότι επίσης δεν θα βρίσκεται στις Άγριες Μέλισσες με τη νέα σεζόν αφού ο ρόλος της ολοκληρώνεται. Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, η οποία υποδύεται τη Θεοδοσία στο σήριαλ, αποκάλυψε στη «φωλιά των Κου Κου», ότι δεν θα βρίσκεται στις Άγριες Μέλισσες, καθώς ο ρόλος της ολοκληρώνεται.

Η ηθοποιός,  είπε χαρακτηριστικά:

«Δεν θα είμαι του χρόνου, γιατί ο ρόλος της Θεοδοσίας δεν μπορεί να συνεχιστεί, από γραφής, ήταν μέχρι εκεί. Από την αρχή εγώ είχα συμφωνήσει ότι θα είμαι στην πρώτη σεζόν όλη, σε όλα τα επεισόδια, κάτι που έγινε κιόλας. Από εκεί και πέρα, όταν σε πάει κάπου το σενάριο, δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι΄αυτό. Είναι περίεργο τώρα που το λέω αυτό. Είναι μια δουλειά που αγαπάω πάρα πολύ, νιώθω ευγνωμοσύνη που είμαι εκεί πέρα, αλλά δε μπορώ να πω ότι στενοχωριέμαι. Ένιωσα ότι έκανε τον κύκλο του ο ρόλος και με τη σειρά μου και εγώ. Το τελευταίο επεισόδιο της Θεοδοσίας θα παιχτεί του χρόνου».

Η τηλεοπτική «Θεοδοσία» στις Άγριες Μέλισσες είναι η γυναίκα του Λάμπρου, του δάσκαλου του χωριού και η ερωτική αντίζηλος της Ελένης στο σήριαλ.  Η κατά κόσμον Χριστίνα Χειλά Φαμέλη είχε αποκαλύψει πρόσφατα γιατί έχει δύο επίθετα. «Το Χειλά είναι του μπαμπά, το Φαμέλη της μαμάς, που την έχω χάσει και το χρησιμοποιώ για συναισθηματικούς λόγους. Την έχασα στα 16 μου, ήταν πολύ δύσκολο» είπε η ηθοποιός. Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη είχε αποκαλύψει επίσης ότι πριν τον ρόλο στις Άγριες Μέλισσες ο Μανούσος Μανουσάκης την ήθελε για το κόκκινο ποτάμι.
«Ο Μανούσος Μανουσάκης μου έκανε πρόταση για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο Κόκκινο ποτάμι, αλλά δεν έκατσε. Επειδή ήταν δύσκολο το πρόγραμμά μου το καλοκαίρι, μου άρεσε που στις Άγριες Μέλισσες ο ρόλος δεν ήταν πρωταγωνιστικός. Μάλιστα, ο σκηνοθέτης μου εκμυστηρεύτηκε ότι δεν ήθελε να με δει για τη σειρά».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις