Το βράδυ της Δευτέρας ο Γιάννης Στάνκογλου συνάντησε τον Αργύρη Πανταζάρα στην εκπομπή «Σημείο Συνάντησης» στην ΕΡT και είχαν μια ενδιαφέρουσα συζήτηση μεταξύ αντρών όπου μίλησαν για την υποκριτική, τους ρόλους τους στις «Άγριες Μέλισσες» και το «Κόκκινο ποτάμι» αντίστοιχα αλλά και για προσωπικές πτυχές της ζωής τους. Μάλιστα ο Αργύρης Πανταζάρας με χιούμορ αποκάλεσε τον Γιάννη Στάνκογλου,  Χοακίν Φίνιξ της Ελλάδας και τον εαυτό του ΑΛ Πατσίνο. Ο τηλεοπτικός Κυπραίος από την επιτυχημένη δραματική σειρά του ΑΝΤ1 εξομολογήθηκε το όνειρό του να γίνει ροκ σταρ, σαν τον Ντέιβιντ Μπόουι ή τον Γιάννη Αγγελάκα: «Δεν παίζω μουσική όμως, ρε γαμώτο, και δεν τραγουδάω. Αυτό το οποίο θα ήθελα να γίνω πραγματικά εγώ είναι ροκ σταρ. Να ‘μουν ο Ντέιβιντ Μπόουι ή ο Τομ Γουέιτς ή ο Γιάννης Αγγελάκας. Έχω στο μυαλό μου τη φαντασία και το όνειρο να κάνω Οιδίποδα Τύραννο και να γράψει μουσική ο Νικ Κέιβ για την Επίδαυρο», είπε ο  Στάνκογλου.

Ο αγαπημένος ηθοποιός όμως μίλησε τον λόγο που αποφάσισε να δεχτεί το ρόλο του Θωμά Κυπραίου, και εξομολογήθηκε ότι τον ξάφνιασε η επιτυχία της σειράς «Άγριες Μέλισσες», και αποκάλυψε για το αν θα συνεχίσει να βρίσκεται στο cast την επόμενη σεζόν. Είναι ένα σενάριο που έχει ανατροπές και δεν το πίστευα στην αρχή επειδή  ήταν καθημερινό, το φοβήθηκα.  Όλοι οι συντελεστές έχουμε αντεπεξέλθει σε όλο αυτό πολύ καλά, γιατί είναι δύσκολο 4 φορές την εβδομάδα,  αλλά κάνουμε ότι καλύτερο . Ακόμα συζητάμε αν θα συνεχίσω μου αρέσει αυτός ο χαρακτήρας αλλά δεν ξέρω να μπορεί αυτός ο χαρακτήρας του Κυπραίου να πάει παρακάτω».

Ακόμη, ο Γιάννης Στάνκογλου μαζί με τον Πανταζάρα παραδέχτηκαν πως λατρεύουν να μένουν στο κέντρο . «Μου αρέσει πάρα πολύ το κέντρο μεγάλωσα στον Περισσό και μετά που γύρισα από την Νέα Υόρκη κατέβηκα να μείνω στο κέντρο. Είναι ιερός τόπος . Έχει μια ξεχωριστή ενέργεια έχω ταξιδέψει παντού και ο ύπνος που κάνεις στο κέντρο είναι κάτι μοναδικό μπορείς να κοιμηθείς πέντε έξι ώρες και να σηκωθείς ξεκούραστος», δήλωσε ο Στάνκογλου.

Οι δύο ηθοποιοί αναφέρθηκαν σε διάφορες εκφάνσεις του επαγγέλματός τους, στην καραντίνα αλλά και στην προσωπική ζωή του Αργύρη Πανταζάρα αφού συνάδελφός του τον ρώτησε εάν είναι ερωτευμένος αυτή την περίοδο.

«Δεν έπαψα ποτέ να είμαι ερωτευμένος ταιριάζουμε σε αυτό είμαστε πάντα ερωτευμένοι ».