Το καλοκαίρι έχει ξεκινήσει για την Ιωάννα Τούνη, η οποία φροντίζει μέσω του profile της στο Instagram φροντίζει να μας δείχνει τις καλοκαιρινές της εξορμήσεις. Η ξανθιά καλλονή από την Θεσσαλονίκη έχει ήδη διοργανώσει το πλάνο της για το φετινό καλοκαίρι και όπως είχε αποκαλύψει στα Instagram Stories της μετά την Σαντορίνη πρόκειται να ταξιδέψει στην Κέρκυρα και στην Μύκονο.

Η γνωστή επιχειρηματίας, λίγες εβδομάδες μετά τον χωρισμό της από τον Χρήστο Τσεβρεντζή έχει πάρει τις κολλητές της και γυρίζουν τα ελληνικά νησιά. Μετά την Σαντορίνη σειρά είχε ο Άγιος Νικόλαος όπου τα κορίτσια ζουν μερικές από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής τους! Φυσικά, η Ιωάννα δεν σταματά να μοιράζεται στιγμιότυπα… «φωτιά» στα social media από τις καλοκαιρινές της διακοπές!

Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος η Τούνη γιατί διέρρευσαν «ροζ» βίντεο στο διαδίκτυο

Μπλεξίματα έχει η γνωστή influencer, Ιωάννα Τούνη, η οποία στις 11 ΜαΪου του 2020 κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, η φιναλίστ του πρώτου My Style Rocks, επισκέφτηκε τα γραφεία της Δίωξης μαζί με τον δικηγόρο της, καθώς άγνωστοι διέρρευσαν στο διαδίκτυο τέσσερα βίντεο ερωτικού περιεχομένου στα οποία απεικονίζεται η ίδια. Η τηλεπερσόνα, δήλωσε πως δεν γνωρίζει ποιος μπορεί να τα ανέβασε στο ίντερνετ και πώς αυτά τα βίντεο έφτασαν στα χέρια του.

Η Ιωάννα Τούνη υπέβαλε έγκληση σε βάρος αγνώστων δραστών, για παράβαση των διατάξεων του νόμου περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς χρήστες της ιστοσελίδας pornhub με όνομα προφίλ «g….» και «Z….», ανήρτησαν χωρίς την συγκατάβασή της συνολικά τέσσερα βίντεο ερωτικού περιεχομένου, στα οποία απεικονίζεται η ίδια. Φυσικά μετά την έγκληση της τα βίντεο αποσύρθηκαν αμέσως από την παγκόσμια «ροζ» πλατφόρμα.

Εδώ να σημειωθεί πως η Ιωάννα Τούνη έχει να διαχειριστεί και τον χωρισμό της από τον επιχειρηματία Χρήστο Τσεβρεντζή, στα τέλη Μαΐου. Το ζευγάρι ήταν μαζί περίπου εννέα μήνες και η Ιωάννα με αναρτήσεις της στο Instagram φαινόταν πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Διαβάστε περισσότερα