Ένα δικό της κανάλι στο YouTube αλλά με προεκτάσεις που θα το κάνουν να προσομοιάζει με τηλεοπτικό σταθμό σχεδιάζει να ανοίξει η Ελένη Μενεγάκη. Με πάνω από ένα εκατομμύριο ακόλουθους στο instagram Η Ωραία Ελένη δεν σκοπεύει να καθίσει σπίτι της μετά τη λήξη του συμβολαίου της με τον Alpha. Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει η εφημερίδα On Time η Ελένη Μενεγάκη και η ομάδα της επιθυμούν τη δημιουργία ενός διαδικτυακού καναλιού πότε περιλαμβάνει εκπομπές κομμωτικής στιλίστες γιατρούς κοσμετολόγους και κατασκευαστές κοσμημάτων χωρίς απαραίτητα καθημερινά να βγαίνει στον αέρα η ίδια η παρουσιάστρια.

Το γενικό πρόσταγμα στο συγκεκριμένο εγχείρημα θα έχει κατά πάσα πιθανότητα η Ελένη Γελαλή η οποία είναι η στενή συνεργάτιδα της Ελένης εδώ και 20 χρόνια.

Κατά τα άλλα η Ελένη η οποία όταν μιλάει σε φίλες και φίλους της χρησιμοποιεί τον όρο αγρανάπαυση για την κατά πάσα πιθανότητα απουσία της την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν από τους παραδοσιακούς τηλεοπτικούς σταθμούς, δεν πρόκειται να μείνει με σταυρωμένα χέρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «On time», η παρουσιάστρια παράλληλα με τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Άνδρο, σχεδιάζει εν κρυπτώ και πολύ προσεχτικά αυτό το επόμενό της βήμα, αφού έχει ήδη έχει προχωρήσει σε σημαντικές συναντήσεις με διαφημιστικές εταιρείες που της προτείνουν πακέτα συνεργασίας τα οποία έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον. Εξάλλου η Ελένη Μενεγάκη έιναι από τα πρόσωπα μμε τη μεγαλύτερη επιρροή στο διαδίκτυο, ενώ ο λογαριασμός της στο Instagram μετρά 1,2 εκατομμύριο ακόλουθους.

Η παρουσιάστρια απολαμβάνει ανέμελες στα Άχλα  από όπου ποστάρει φωτογραφίες της από τον επίγειο παράδεισό της, οι φήμες όμως για το τηλεοπτικό της μέλλον είναι πολλές: Έγκυρες πληροφορίες πριν λίγες ημέρες έκαναν λόγο για «φλερτ» της Ελένης Μενεγάκη με τον ΑΝΤ1, το κανάλι στο οποίο εδραιώθηκε ως όνομα πρώτης γραμμής στην ελληνική τηλεόραση. Παραδοσιακά υπάρχει ένας καλός δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ ΑΝΤ1 – Μενεγάκη σύμφωνα με τις πηγές και οι επαφές και οι συζητήσεις με το κανάλι του Αμαρουσίου είναι εντατικές.

Η παρουσιάστρια που είδε την καριέρα της να εκτινάσσεται στο κανάλι της οικογένειας Κυριακού, λέγεται ότι το 2021 θα επιστρέψει με ένα εβδομαδιαίο σόου στη βραδινή ζώνη. Εξάλλου όσοι γνωρίζουν καλά την Ελένη Μενεγάκη μιλούν για μία γυναίκα η οποία θέλει να νιώθει πως ανήκει σε μία οικογένεια. Αυτό ένιωσε με την οικογένεια Κυριακού στον ΑΝΤ1.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις