Στον κόσμο των social media, από τον οποίο απείχε μέχρι σήμερα από επιλογή, μπήκε τελικά πριν από λίγο καιρό και ο ηθοποιός Θανάσης Ευθυμιάδης. Έκτοτε, είναι ιδιαιτέρως ενεργός, ανεβάζοντας φωτογραφίες κυρίως από την καθημερινότητά του. Η τελευταία του ανάρτηση προκάλεσε αίσθηση.

Δημοσίευσε φωτογραφία με τον ίδιο να απεικονίζεται γυμνός στη θάλασσα, λίγο πριν τη δύση του ηλίου. Εξήγησε, μάλιστα, στους διαδικτυακούς του φίλους το λόγο που επιλέγει να κάνει γυμνισμό. Γράφει χαρακτηριστικά:

«Εδώ και αρκετά χρόνια, προτιμώ τις απομακρυσμένες παραλίες για να μπορώ να απολαμβάνω τον Ήλιο και την θάλασσα, γυμνός. Η θεραπεία που προσφέρει ο Ήλιος τις πρωινές και τις απογευματινές ώρες είναι ανεκτίμητη για την καλή υγεία των γεννητικών οργάνων (ανδρών και γυναικών). Άλλωστε το έχει πει και κάποιος σοφός: “Ό,τι δεν το βλέπει ο Ήλιος, μαραζώνει.”».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Εδώ και αρκετά χρόνια, προτιμώ τις απομακρυσμενες παραλίες για να μπορώ να απολαμβάνω τον Ήλιο και την θάλασσα, γυμνός. Η θεραπεία που προσφέρει ο Ήλιος τις πρωινές και τις απόγευματινες ώρες είναι ανεκτίμητη για την καλή υγεία των γεννητικών οργάνων(ανδρών και γυναικών) Άλλωστε το έχει πει και κάποιος σοφός : “Ό,τι δεν το βλέπει ο Ήλιος, μαραζώνει.”😁 ☀️☀️☀️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Θανάσης Ευθυμιαδης (@thanasisefthymiadis) στις

«Άμα είσαι με καλούς φίλους τα καλοκαίρια είναι πιο όμορφα…»

Τις καλοκαιρινές τους διακοπές απολαμβάνουν ο Θανάσης Ευθυμιάδης και η Άννα Δημητρίεβιτς, μαζί με τις δύο τους κόρες, τη Ζωή που γεννήθηκε το 2007 και τη Σόφη, που γεννήθηκε το 2009. Το μεσημέρι της Τετάρτης 8 Ιουλίου, ο ηθοποιός με τη σύζυγό του επισκέφθηκαν τους καλούς τους φίλους, Κώστα Κρομμύδα και Μαρίνα Γιώτη στον Κάλαμο. Μάλιστα, όλοι μαζί έβγαλαν και μια φωτογραφία, την οποία δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Κώστας Κρομμύδας.

«Άμα είσαι με καλούς φίλους τα καλοκαίρια είναι πιο όμορφα…», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις