Θύμα απάτης έπεσε η Έφη Ρασσιά, η ανιψιά του Χάρη Ρώμα, που υποδύεται την αγαπημένη «Βάλια» στη σειρά «Το καφέ της Χαράς». Η ίδια έκανε τη σχετική καταγγελία στο Facebook και ανέφερε πως κάποιοι θέλησαν να εκμεταλλευτούν προς όφελός τους το όνομα της «Βάλιας».

Αναλυτικά η καταγγελία της Έφης Ρασσιά στο Facebook:

«Λυπάμαι πάρα πολύ που υπάρχουν ψεύτικα προφίλ μου στο Instagram ή προφίλ που γράφουν «fan page» κάτω, με ψιλά γράμματα και όχι ευδιάκριτα στο όνομα του προφίλ, παραπλανώντας έτσι όποιον κάνει follow.

Το λέω για μια ακόμη φορά, δεν έχω Instagram, έχω μόνο Facebook και αν κάνω Instagram -από δική μου απόφαση κι όχι εκβιαστικά από ψεύτικα προφίλ- θα βάλω το link δημόσια στην προσωπική μου σελίδα στο Facebook

Αυτό το δημοσιεύω ελπίζοντας πραγματικά να σταματήσει αυτή η κοροϊδία και παραπλάνηση, γιατί είναι άδικο προς όποιον καλόπιστα κάνει follow σε τέτοιες σελίδες πιστεύοντας πως είναι δικές μου

Καλημέρα & καλή εβδομάδα!».

Το remake του Καφέ της Χαράς

Η Έφη Ρασσιά έγινε γνωστή από το ρόλο της ως παιδί στο Καφέ της Χαρά. Εκεί υποδυόταν την κόρη της Ρένιας Λουϊζίδου, ενώ στο remake της σειράς επέστρεψε στο Κολοκοτρωνίτσι ως δικηγόρος. Η Έφη Ρασσιά, που είναι δικηγόρος και στην πραγματικότητα, μίλησε για το πώς οι γονείς της τη βοήθησαν να διαχειριστεί την αναγνωρισιμότητα σε τόσο μικρή ηλικία.

«Είχα μια οικογένεια που με προστάτεψε όταν ήμουν μικρή. Η αναγνωρισιμότητα έρχεται και φεύγει μου έλεγαν». Η ίδια θα έλεγε στο παιδί της τα ίδια πράγματα που της είπαν οι δικοί της γονείς αν ήταν να βρεθεί να παίζει την τηλεόραση.

Σε συνέντευξή της έχει δηλώσει πως το επίθετο της μητέρας της που είναι η αδελφή του Χάρη Ρώμα (Ρασσιάς είναι το πραγματικό του επίθετο) καθώς ο πατέρας της είναι ανοιχτόμυαλος και το δέχτηκε. Τελείωσε τη Νομική, καθώς προέρχεται από οικογένεια νομικών πάντα την τράβαγε, αλλά δεν ένιωθε ολοκληρωμένη μόνο με τη Νομική.

Με τον Πάρη (Μανωλάκη στη σειρά) ξανασυναντήθηκαν τυχαία μετά από χρόνια και μάλιστα δεν την γνώρισε, καθώς όλα αυτά τα χρόνια δεν επικοινωνούσαν με κάποιον τρόπο.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις