Δραματικές θα είναι οι εξελίξεις στο αγαπημένο σήριαλ του ΑΝΤ1,  Άγριες Μέλισσες τη νέα σεζόν σύμφωνα και με τα σπόιλερ που έχουν κυκλοφορήσει για τη συνέχεια της σειράς. Όπως είναι αναμενόμενο μετά την αποκάλυψη από το κρυμμένο ημερολόγιο του Γιάννου, ότι η Ελένη Σταμίρη σκότωσε τον Σέργιο Σεβαστό  το μίσος του Δούκα και της Μυρσίνης δεν έχει όριο, με τους δύο πρωταγωνιστές να βγάζουν μια εκδικητική μανία προς όλους όσους θα μπορούσαν να είναι επικίνδυνοι. Επικίνδυνοι για τους Σεβαστούς είναι όσοι μπορεί να γνωρίζουν τα σκοτεινά μυστικά τους και η οικογένεια έχει ουκ ολίγα.

Η σύλληψη της Ελένης δικαιώνει τη Μυρσίνη που το βροντοφώναζε από την πρώτη στιγμή και όταν δικαιώνεται ζητά την κεφαλή της Ελένης επί πίνακι ουρλιάζοντας ότι αν γλυτώσει θα είναι η ίδια αυτή που θα δώσει τέλος στην ιστορία της πιο μισητής οικογένειας στο χωριό. Όμως και μια άλλη σχέση είναι έτοιμη να διαλυθεί και αυτή είναι με την νύφη της Ασημίνα.

Το μίσος της Ελένης δε μπορεί να μην επηρεάσει όλα τα μέλη της οικογένειας και είναι πλέον φανερό ότι δε θέλει να έχουν καμία σχέση με την οικογένεια Σταμίρη.
Αδίστακτη και ραδιούργα, η Μυρσίνη είναι αποφασισμένη να κάνει την Ελένη να πληρώσει αλλά θέλει να της προκαλέσει και κακό και κάνει τα πάντα για να πάρει την κατάσταση στα χέρια της. Το δικό του Γολγοθά ανεβαίνει και ο Δούκς αφού μετά την αποκάλυψη της ενοχής της Ελένης καταλαβαίνει ότι έχει σκοτώσει λάθος άνθρωπο σαν δολοφόνο του γιού του.

Ο νέος κύκλος της εκδίκησης και των σκοτεινών μυστικών όταν ανοίξει θα οδηγήσει τους πρωταγωνιστές σε αδιέξοδα με τα φοβερά μυστικά να διαλύουν κάθε στιγμή της ζωής τους. Να θυμίσουμε ότι η επιτυχημένη σειρά διέκοψε για λίγο τα γυρίσματά της, που θα αρχίσουν ξανά στα τέλη Αυγούστου, ενώ στις οθόνες μας θα επιστρέψει τον Σεπτέμβριο με πολλές εκπλήξεις.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις