Μετά από 27 χρόνια η παρουσιάστρια Ελένη Τσαγκά ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την εκφώνηση των δελτίων ειδήσεων του STAR. Συγκεκριμένα, η ίδια έκανε γνωστό μέσω Facebook ότι το τελευταίο δελτίο ειδήσεων του σταθμού που παρουσίασε ήταν αυτό της Δευτέρας. Έτσι, η ίδια παρουσίασε τη Δευτέρα το μεσημεριανό δελτίο και αποχώρησε από το STAR παρά το γεγονός ότι η διοίκηση από την αρχή του καλοκαιριού της είχε προτείνει να επιλέξει οποιοδήποτε άλλο πόστο επιθυμούσε, προκειμένου να παραμείνει στο κανάλι.

Η παρουσιάστρια είχε ανακοινώσει από την Κυριακή την απόφασή της στα social media ευχαριστώντας τους αγαπημένους της τηλεθεατές: «Το τελευταίο μου δελτίο: To 1993 παρουσίασα το πρώτο απογευματινό δελτίο ειδήσεων του STAR. Μετά από πολλά πολλά μεσημεριανά, απογευματινά και κεντρικά δελτία, αύριο Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020 στις 15:00 θα είμαι στον αέρα του STAR για τελευταία φορά… Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την εμπιστοσύνη και την αγάπη σας!!!».

Η Ελένη Τσαγκά, κρατάει ιδιαίτερα χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή. Έχει παντρευτεί δύο φορές και έχει δύο δίδυμα παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Μάλιστα, τα Χριστούγεννα παρουσίασε το δελτίο ειδήσεων …μαζί με τα παιδιά της και ανέβασε και σχετικό βίντεο.

Από το 2016 είναι παντρεμένη με τον βιολόγο Νίκο Γδοντέλη. Το ζευγάρι παντρεύτηκε μετά από δύο χρόνια σχέσης σε μία κλειστή τελετή με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους που έγινε στον Ιερό Ναό της Αγίας Αικατερίνης στο Πασαλιμάνι. Παρανυφάκια ήταν τα δίδυμα της παρουσιάστριας και ο γιος του συζύγου της.

Σημειώνεται πως η Ελένη Τσαγκά είναι ιδιαίτερα αγαπητή στο τηλεοπτικό κοινό, ενώ – δημοσιεύματα αναφέρουν – πως τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης και όχι κάποιο λάθος της παρουσιάστριας ήταν αυτά που οδήγησαν τους ιθύνοντες να ζητήσουν από τη δημοσιογράφο να αλλάξει πόστο. Ωστόσο, η ίδια μετά την επιστροφή της από τις καλοκαιρινές διακοπές δήλωσε την αποχώρησή της από την παρουσίαση των δελτίων ειδήσεων αλλά και τον τηλεοπτικό σταθμό STAR εν γένει. Με αγωνία αναμένεται το επόμενο βήμα της ταλαντούχας παρουσιάστριας.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις