Πολύ καιρό περιμένουμε την επιστροφή του 52χρονου Daniel Craig στον ρόλο του πράκτορα 007 και αυτή θα γίνει επιτέλους στις 12 Νοεμβρίου με τη νέα ταινία του James Bond: No Time To Die. Σήμερα Πέμπτη κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ της ταινίας. Το βίντεο διάρκειας δυο λεπτών και 34 δευτερολέπτων, κλείνει με μια αινιγματική φράση, εντείνοντας ακόμη περισσότερη την αγωνία: «Αυτή είναι η αποστολή που αλλάζει τα πάντα».

Το τρέιλερ αρχίζει με τον Τζέιμς Μποντ να αποφεύγει ξυστά την σύγκρουση με ένα αυτοκίνητο, πριν πηδήξει από μια γέφυρα καταλήγοντας πάνω σε έναν τοίχο, ενώ περιλαμβάνει πλάνα σε στεριά, αέρα και θάλασσα, αυτοκίνητα, γρήγορες μοτοσικλέτες, τρελές καταδιώξεις αλλά και μερικές ματιές στον «κακό» της ταινίας, που υποδύεται ο βραβευμένος με Όσκαρ, Ράμι Μάλεκ.

Δείτε το τρέιλερ

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη:

Στην ταινία No Time To Die, ο Μποντ έχει εγκαταλείψει την ενεργό δράση και απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή στην Τζαμάικα. Η γαλήνη του θα διακοπεί, όταν ο παλιός του φίλος Φίλιξ Λέιτερ της CIA εμφανίζεται ζητώντας τη βοήθειά του. Η αποστολή διάσωσης ενός επιστήμονα που τον έχουν απαγάγει αποδεικνύεται πιο περίπλοκη απ’ ό,τι αναμενόταν, οδηγώντας τον Μποντ στα χνάρια ενός μυστηριώδους «κακού», ο οποίος κατέχει μια επικίνδυνη, νέα τεχνολογία.

Η περιπετειώδης παραγωγή του «Bond 25» έχει προσφέρει ως τώρα στον Τύπο ειδήσεις για το καστ της ταινίας και υλικό για αρκετά άρθρα σχετικά με τις ατυχίες, αλλά και τις αστοχίες, που έχουν προκύψει ως τώρα.

Αυτό ήταν το πρώτο τρέιλερ της ταινίας