Με αφορμή την παράσταση με τίτλο «Πίτσες Μπλε – Χτικιό εντίσιον» που θα παρουσιάσει την ερχόμενη Πέμπτη 10/9 στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, Ο τσολιάς της  ραδιοφωνικής αλλά και πρώην τηλεοπτικής Ελληνοφρένειας, Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης μίλησε στον Δημήτρη Κανελλόπουλο και την εφημερίδα των Συντακτών.

Προειδοποίησε πως λόγω Covid-19″ όποιος, «ψιθυρίσει ή βήξει είναι αναγκαστικά καταδικασμένος για να σωθεί η ροή της παράστασης να γίνει μέρος της»

Τηλεοπτική Ελληνοφρένεια

Ο… τσολιάς εμμέσως προανήγγειλε την επιστροφή της Ελληνοφρένειας στους μικρούς μας δέκτες καθώς σε σχετική ερώτηση Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο το ραδιοφωνικό σόου να ξαναγίνει τηλεοπτικό.

Για την δημόσια ταυτότητά του

Ερωτώμενος για την ανωνυμία που καλλιεργεί σε σχέση με το πρόσωπό του απαντά μεταξύ άλλων πώς: «προτιμά να είναι αυτός που τον έμαθαν για το έργο του και όχι για τη μάπα του». Σπουδαίο έργο που μείνει στην ιστορία συμπληρώνουμε εμείς επιστρέφοντας λίγο από το χιούμορ του Τσολιά, όπως θα έκανε και ο ίδιος με την ολίγον στομφώδη απάντησή του.

Πληροφορίες για την παράσταση στην Τεχνόπολη

Στην παράσταση συμμετέχουν ο Δημήτρης Καλαντζής από τους «Τσοπάνα Rave» ο Δημήτρης Μητσοτάκης των «Ενδελέχεια» και οι Magic de spell

«Πίτσες Μπλε – Χτικιό εντίσιον»

  • Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.
  • Ώρα έναρξης 21.00 εισιτήρια από 11 έως 15 ευρώ
  • τα εισιτήρια στα τραπέζια είναι θεάματος δεν περιλαμβάνεται ποτό η κατανάλωση ποτού είναι προαιρετική

Ποια είναι η Ελληνοφρένεια

Η Ελληνοφρένεια είναι μία επιτυχημένη μακρόχρονη ραδιοφωνική σατιρική εκπομπή των Θύμιου Καλαμούκη και Αποστόλη Μπαρμπαγιάννη. Ακούστηκε για πρώτη φορά στους ραδιοφωνικούς δέκτες της Ελλάδας το 1999 από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ 100.3. Η εκπομπή μετακινήθηκε στον σταθμό Real FM το 2011, από τον οποίο συνέχισε να εκπέμπει μέχρι το 2019, οπότε και η συνεργασία των συντελεστών της εκπομπής με τον σταθμό ολοκληρώθηκε. Από τις 9 Σεπτεμβρίου 2019, νέες εκπομπές μεταδίδονται από τον σταθμό Παραπολιτικά 90.1 FM.

Η εκπομπή περιλαμβάνει μονταρισμένα ηχητικά αποσπάσματα, τραγούδια και σχολιασμό της επικαιρότητας από τον Θύμιο Καλαμούκη, καθώς επίσης και ηχογραφημένες τηλεφωνικές συνομιλίες του Αποστόλη Μπαρμπαγιάννη με ακροατές της εκπομπής.