Ο 3ος κύκλος του δημοφιλούς διαγωνισμού μόδας επιστρέφει ανανεωμένος για τρίτη χρονιά και φιλοδοξει να αλλάξει τα δεδομένα! Οι αλλαγές στο «GNTM 3» είναι σημαντικές καθώς όχι μόνο συμμετέχουν αγόρια και κορίτσια, αλλά υπάρχει ανανέωση τόσο στην κριτική επιτροπή με την είσοδο της Ζενεβιέβ Μαζαρί όσο και στον ρόλο του μέντορα, τον οποίο θα έχει ένα νέο μέλος στην «οικογένεια του GNTM». Ο λόγος για τον Γιώργο Καράβα, ο οποίος θα είναι ο Μέντορας του GNTM 3.

Όπως επισημαίνεται στο δελτίο Τύπου της εκπομπής, τη νέα σεζόν, τα αγόρια έρχονται αποφασισμένα να αποδείξουν πως η μόδα και η ομορφιά δεν αποτελούν γυναικείο προνόμιο και θα διεκδικήσουν τη θέση τους στον χώρο του ελληνικού μόντελινγκ.

Τα κορίτσια από την άλλη, θέλουν να επιβεβαιώσουν ότι ήταν, είναι και θα είναι οι βασίλισσες της μόδας. Ωστόσο, η κυριαρχία τους στα catwalks αμφισβητείται ισχυρά από τα αγόρια. Ποιοι θα έχουν τελικά τα προσόντα και την προσωπικότητα για να υπερισχύσουν στα πιο απαιτητικά fashion concepts και να κατακτήσουν τον τίτλο του GNTM 3;

Η fashion expert και τοπ μόντελ, Βίκυ Καγιά, ο κορυφαίος φωτογράφος μόδας, Δημήτρης Σκουλός, ο σχεδιαστής υψηλής ραπτικής, Άγγελος Μπράτης, υποδέχονται στην τέταρτη καρέκλα της κριτικής επιτροπής τη διακεκριμένη creative director, Ζενεβιέβ Μαζαρί, που με τα καυστικά αλλά εύστοχα σχόλιά της, θα δώσει το δικό της στίγμα, στον διαγωνισμό.

Στόχος, η αναζήτηση του απόλυτου GNTM, που θα έχει την ευκαιρία να κάνει την καριέρα που ονειρεύεται, στην Ελλάδα και το εξωτερικό! Όλοι οι συμμετέχοντες διεκδικούν τα δύο έπαθλα, δηλαδή τα 50.000 ευρώ και το μεγάλο συμβόλαιο στον χώρο της μόδας.